Datum för framtida resor kommer inom kort. Se alla våra träningsresor i träningskalendern

Gilla oss på Facebook för uppdateringar kring alla våra nyheter

Team Snabbare Sea Camp Deluxe

Välkommen till en fantastisk flytande Sea Camp Deluxe i Turkiets vackra skärgård. Den fullt utrustade båten blir vår bas: ett hotell med både kapten, coacher och kock ombord. Detta är all inclusive – också när det gäller träningen.

Team Snabbare Sea Camp Deluxe

Träningen

Team Snabbare har nu tagit steget från land till sjöss och på vår Liveaboard blir det simsafari, crawl- och löpteknik, underbar traillöpning samt grundläggande funktionell träning och härlig yoga därtill. Vissa delar av programmet är fasta, men utöver det skräddarsyr du din egen drömresa. Du väljer varje dag vad du vill träna: simning, trailrun eller yoga tillsammans med de kunniga instruktörerna från Team Snabbare. 

Vad är Liveaboard?

Vårt Liveaboardkoncept bygger på en klassisk båtsemester på en turkisk båt, en Gület. Vi tar dig till platser som bara kan nås med båt, äter hemlagad lokal mat och njuter av naturen. Med på varje båt åker en besättning med kapten, matros och kock och våra svensktalande träningsinstruktörer. Mellan träningspassen finns goda möjligheter till återhämtning och total avkoppling. Läsa, snorkla, fiska eller bara vila är några av de långsamma aktiviteterna som erbjuds på båten.

Läs mer om Liveaboard här

Boka Sea Camp Deluxe

Aktuellt resedatum:

 • Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Pris från: 11 248:-


Instruktörer

All träning leds av professionella och populära ledare från Team Snabbare.

Marika Török

Marika Török

PT, yogalärare och grupptränings-
instruktör. Ansvarig för styrka och rörlighet i Team Snabbare. 

Micke Hanell

Micke Hanell

Löptränare, paddelinstruktör och multisportare som gillar äventyr och att springa långt.

Ulf Hausmann

Ulf Hausmann

Team Snabbares simguru. Han är triathloncoach och håller även kurser i simning och swimrun.

Pål Török

Pål Török

Leder Team Snabbares träningsresor och event och är simtränare och löpcoach. Dessutom gillar han båtliv.


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan. Läs mer om Liveaboard här.

Vem kan delta

Med Team Snabbare är upplevelsen i centrum, inte prestationen. Du får konstruktiv personlig återkoppling och kommer att utvecklas, bli starkare, snabbare och mer uthållig. Men framför allt kommer du att ha en oförglömlig vecka - det är målet.

Resan vänder sig till dig som gillar en upplevelser och en aktiv semester, och dessutom har en ambition att vilja lära dig mer inom simning i öppet vatten, trailrun och yoga. Eller någon av delarna. För att simma med oss bör du redan kunna simma minst 400 m crawl i ett sträck. Det skadar inte heller om du gillar sol, havet, träning, äventyr och att umgås med likasinnade i vacker natur.

Detta ingår

 • Flyg tur och retur Antalya från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
 • Del i dubbelhytt inkl. wc och dusch
 • Flygplatsskatter och hamnavgifter
 • Helpension fram till frukost dag 8
 • Träning enligt program

Utrustning

En komplett packningslista kommer innan avresa. Du kommer även att kunna få testa våtdräkter för simning i öppet vatten. Redan nu kan du planera för följande utrustning:

Simning

 • En våtdräkt för simning i öppet vatten
 • Badmössa och simglasögon
   

Löpning

 • Utrustning för löpning på land och i vatten
   

Yoga

 • Träningskläder för utomhusbruk. Egen matta.
   

Träningskläder för utomhusbruk

 • En komplett packningslista kommer innan avresa

Dagsprogram

Varje morgon startar med ett yogapass på däck eller på land. Vi delar upp dagarna i morgonpass, förmiddagspass och eftermiddagspass - och varje dag kan du träna flera olika träningspass. All träning är givetvis frivillig. Under veckan anordnas lite mer utmanande långsimningar, långlöpningar, löp- och simtävling samt krävande yogapass för dem som vill. Kom ihåg att utmaningen är på din nivå. Vi har gott om erfarna ledare för alla nivåer – ingen blir lämnad.


Om Team Snabbare

Team Snabbare levererar professionella träningstjänster till triathleter, simmare, swimrunners, cyklister, löpare och yogautövare. De jobbar med personlig träning, gruppträning, teknikkurser, träningsprogram och arrangerar träningsresor och tävlingar.