Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Det ultimata simäventyret med Colting Borssén Coaching

Häng med på det ultimata simäventyret med Colting Borssén Coaching! Här upplever vi havssimning under de bästa förutsättningar man kan önska. En vecka på en båt i en enastående miljö – dessutom med dagliga löppass och härlig fysträning i solnedgången. Välkomna till Liveaboard Kroatien - En vecka för alla som vill utveckla sin simning och uppleva ett simäventyr.

Under veckan har du möjlighet till massvis av olika simpass i öppet vatten. Det rör sig om långa träningspass, korta träningspass och vackra pass. Teknikpass, distanspass och intervallpass. Träningspass som du aldrig skulle få möjlighet att göra någon annanstans. Vi kommer att utforska hav och kustlinje och förflytta oss till de bästa simmiljöerna. Naturligtvis simmar man så mycket eller lite som man själv vill.
Ledarna är alltid i vattnet och vi välkomnar alla nivåer av deltagare; från nybörjare till mer erfarna simmare. Med oss har vi också två SUP-brädor för coaching eller egen paddling. Det ges även möjlighet till strandhugg där den hågade kommer att kunna springa, vandra eller upptäcka naturen till fots. Under kvällarna tar vi en tur i den staden där båten lagt till för natten och utforskar de lokala delikatesserna med vin och ost!

Simträning med Jonas Colting, Thobias Petersson samt gästcoach

Du kan förvänta dig möjligheten till minst två simningar varje dag där Jonas, Thobias och de övriga ledarna kommer med förslag på olika rutter, exkursioner och upplägg på träningspass i vattnet. Valfriheten är stor och man väljer själv i stor utsträckning vad och hur man vill simma! Jonas och Thobias är med i vattnet eller på SUP och cirkulerar bland alla deltagare. Det här är helt enkelt resan för den som vill uppleva det ultimata simäventyret med den mest avslappnade attityden och fullständig livsnjutning både i vatten och på båt. En exceptionell upplevelse utlovas!

Både Jonas Colting och Thobias Petersson är mycket erfarna simmare, triathleter, swimrunners och coacher. Det är också en unik möjlighet att få direkt coaching, instruktion och tips från Jonas, Thobias och de andra ledarna under en hel vecka. Förutom all simträning med olika upplägg och övningar så kommer det också att erbjudas dagliga löpträningar samt styrke- och rörlighetsträning.

Liveaboard Kroatien är den perfekta mixen av träningsläger och semester i den vackraste av miljöer!

Vad är Liveaboard?

Liveaboard-konceptet är en annorlunda typ av träningsresa där vårt hotell och bas är en båt. Under en vecka seglar vi på den fullt utrustade båten och genomför inspirerande träningspass både på land och till havs. Vi tar oss till de bästa platserna för dagens träning, äter god, nyttig och vällagad mat, och tränas av professionella instruktörer. Det här är verkligen en unik och häftig upplevelse! Här kan du läsa mer om Liveaboard.      

Om båten

Vår båt Novi Dan är ett tvåmastat skepp som är 27 meter långt och 7 meter brett. Skeppet har 15 hytter. Alla hytter är utrustade med 220 volts eluttag, badrum med dusch och wc. Ombord finns soldäck och bar. I baren serveras alla tänkbara drycker och drinkar (ingår ej). Handdukar finns i badrummet, badhanddukar medtages. Extra handdukar finns att hyra för 3 euro/handduk. Cash is king! Wifi finns. Besättningen består av fem man: kapten, kock, styrman och två matroser. Vänligen meddela eventuella allergier i god tid. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och båtens rutt. Säkerhet under resan är a och o!

Om Colting Borssén

Colting Borssén Coaching erbjuder en onlinebaserad coachingtjänst av Jonas Colting och Jojje Borssén. Träningsprogram för Ironman och Halv-ironman med fokus information och inspiration. Poddar, instruktionsfilmer, artiklar, träningsläger och gemenskap får du hjälp att nå ditt mål! Läs mer på https://coltingborssen.com/

Just nu! 3 000:- rabatt/person

Open Water i Kroatien

 • Pris från: 9 998:- (ord. pris 12 998:-)
 • Avresedatum: 18–25 maj 2019
 • Avresa från: Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Oslo

Detta ingår:

 • Flyg tur & retur
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelhytt och wifi ombord
 • Helpension inklusive dryck till maten
 • Eftermiddagste-/kaffe och vatten
 • Ledarledd träning enligt program
 • RIB-båt som support vid längre simningar

Fullbokad. Boka en annan träningsresa.

Frågor om Liveaboard? Mejla oss!
Begränsat antal platser! Boka senast 4 maj, i mån av plats.

Instruktörer

 

Jonas Colting

Jonas Colting är sexfaldig EM- och VM-medaljör i triathlon och trefaldig vinnare av ÖTILLÖ. Sommaren 2014 simmade han 640 km mellan Stockholm och Göteborg, ett välgörenhetsprojekt för WaterAid. Vintern 2016 simmade Jonas runt Phuket med Thobias Petersson. Han är, tillsammans med Jojje, författare till boken ”Triathlon för dig”.

Thobias Petersson är för detta elitsimmare, tvåfaldig Ironman Kalmar-deltagare samt ÖTILLÖ-finisher. Thobias har i många år jobbat som simtränare för både ungdomar och vuxna. 2016 simmade Thobias runt Phuket med Jonas.


Bra att veta

 

Vem kan delta?

Resan är öppen för alla som känner sig bekväma med simning i öppet vatten och som är habila på att crawla. Du behöver nödvändigtvis inte vara snabb eller tävlingsfokuserad, men du måste kunna simma minst 1000 m frisim obehindrat i öppet vatten och känna dig bekväm med det. Triathleter, swimrunners, simmare och motionärer i största allmänhet. Den här resan bjuder på upplevelse- och äventyrsbaserad simning och löpning från båt. Varje deltagare förväntas kunna ta ansvar för sin egen simkunnighet och säkerhet under resan. Lider du av sjösjuka är detta inte en resa för dig.

 

Utrustning att ta med

 • En våtdräkt för simning i öppet vatten
 • Badmössa och simglasögon, dolme och paddlar. Ta också med zoomers/fenor (bra för att göra långsamma simmare snabbare)
 • Ta gärna med bra löpskor om du vill springa mellan simpassen (trailskor rekommenderas)
 • Träningskläder för en vecka