Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Liveaboard Maldiverna – Yoga, sim- och trailäventyr i tropisk miljö

Upplev en drömvecka på Maldivernas med massa energi, skratt och aha-upplevelser. Simma med the one and only ”The Rain Man of Swimming” Mikael Rosén. Yoga, kör mysig stiglöpning och lyssna på föreläsningar med Sofie Lantto. Följ med på ett oslagbart yoga, sim- och löpäventyr som går över vita stränder och turkost vatten i ett ljuvligt tropiskt klimat.  

Om veckans innehåll

Simma i kristallklart vatten där korallreven möter bråddjup. Tropisk 30 graders värme, ljummet vatten och ljumna vindar. Tidiga morgnar väcker vi kroppen med yoga. Vi njuter av oslagbart god mat, magiska soluppgångar och annorlunda och svårslagen äventyrslöpning under vajande kokosnötspalmer. Vi simmar, yogar och springer. Vi samlar energi med lokala läckerheter, läser böcker, SUP:ar och laddar inför nästa pass..


Akvariesimning och Yoga

Att simma i Maldiverna är som att simma i ett akvarium, fast bättre. Den vackraste av simningar erbjuds i kombination med tekniktips av en av dom bästa simtränarna i världen. Vi yogar för att bli rörligare, för att släppa spänningar från det vanliga jobbet och sedan av simningen. Varje dag väcker vi kroppen med en flödande sekvens och senare på dagen kör vi som vill ett mer utmanande pass yoga, funktionell träning eller löppass på någon strand. Du kommer att åka hem med en bank med övningar för att hålla dig glad, hel och stark under 2019.

I början av veckan föreläser Sofie. Föreläsningen handlar om dig. Om hur du väljer dina mål i livet och hur du får loss tiden som gör det möjligt att nå dem. En miniworkshop som du lämnar med känslan att allt är möjligt – och en handlingsplan för hur du tar dig dit du vill. Du kommer få en liten bok som du kan fylla i under veckan - för att komma hem med nya planer, idéer och en handlingsplan för att behålla lugnet och motivationen även i snöslasket i Sverige.


Vad är Liveaboard?

Liveaboard är ett vedertaget begrepp (Live-on-board, d.v.s. bo ombord). Fördelarna med boendet är många: vi blir serverade av rutinerad personal och kapten styr vår båt till de bästa platserna för vår träning. Tänk att varje morgon vakna upp på en ny plats, vid en ny ö eller vid ett nytt rev. På båten finns det plats för våra två ledare och åtta deltagare. Här finns snorkling i världsklass - njut av det varma, klara vattnet och unika marinlivet i Maldiverna! 

Läs mer om Liveaboard här >>

Boka Liveaboard Maldiverna

Pris från: 26 998:-
Aktuella resedatum:

 • 9-17 februari 2019
 • Reslängd: 1 vecka + resdagar
 • Avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo

Det här ingår:

 • Flyg Tur och Retur
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelhytt med A/C
 • Helpension inkl. vatten till maten (övrig dryck mot avgift)
 • Kaffe och te - gratis
 • Eftermiddagsfika
 • BBQ på öde ö
 • Ledarledd träning enligt program
 • 30 kg fri bagagevikt

* Priset gäller del i dubbelhytt

Boka senast 28 december! Begränsat antal platser. 


Instruktörer

All träning leds av professionella och populära ledare.

Sofie Lantto

Sofie Lantto kallar yoga för sin health insurance. Hon har yogat i över 20 år. Först för att behålla fokus när hon hoppade fallskärm, sedan för att behålla styrka, smidighet och balans i kroppen så hon håller sig hel för roliga utmaningar och äventyr. Förutom poweryoga, globalyoga och gravidyoga så är är hon utbildad personlig tränare med inriktning på konditionsidrott och Crossfit (level 1 och Endurance) instruktör. Under dom sista sju åren har hon samlat på sig 14 stycken Ironman-medaljer och ett gäng swimrunvästar.

Mikael Rosén

Mikael är simningens Rain Man och tränar Human Ambition. Han är även förbundskapten för Open Waterlandslaget och författare av boken Öppet Vatten..


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan. Läs mer om Liveaboard här.

I priset ingår:

 • Flyg Tur och Retur
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelhytt med A/C
 • Helpension inkl. vatten till maten (övrig dryck mot avgift)
 • Kaffe och te - gratis
 • Eftermiddagsfika
 • BBQ på öde ö
 • Ledarledd träning enligt program
 • 30 kg fri bagagevikt

Platserna är oerhört begränsade och det är först till kvarn som gäller. Max 12 deltagare.

Wifi - Simkort köps på flygplatsen och kostar ca 25 dollar. Observera att du behöver en mobil som inte är operatörslåst.

Dricks, ca 10 dollar/dag och person, tillkommer.

Rutten

Följande atoller finns inom vår räckvidd: Norra Male Atoll, Södra Male Atoll, Felidhoo Atoll och Meemu Atoll. Vår Liveaboard tar oss till de mest avlägsna öar och atoller endast är nåbara med sjöflyg eller båt. Vi bor, äter, vilar, sover på vår egna Dhoni, en traditionell båt från Maldiverna. Vi får möjligheten att träna på oförstörda, obebodda tropiska öar runt Södra Male, Fulidhoo och Meemu. Vi besöker fiskebyar, simmar över korallrev, och hälsar solen välkommen i lotusställning. En resa för både kropp och själ!

Pass, Visum och Transfer

Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomst. 30 dagars inresevisum erhålls vid ankomst till Maldiverna om du är svensk medborgare. Är du av annan nationalitet ber vi dig att ta reda på vad som gäller för just dig.

Båten är lokaliserad i Male flygplatshamn. På hemresedagen blir ni avsläppta på samma plats: Male flygplats. Det finns möjlighet att förvara bagage under dagen för eventuellt utflykt till Male stad. Förvaring av bagage sker på flygplatsen.


Om vår båt - Flying Fish

Vår båt heter Flying Fish, med en maxkapacitet av 14 gäster. En fin liten båt med AC i hytterna. Besättningen består av fyra besättningsmedlemmar inkl. en kapten och en kock som lagar gudomligt god mat. En "dinghy"/utombordare för både säkerhet och transport mellan passen, exempelvis om vi skall gå iland på någon obebodd ö. Den mesta tiden är vi inom mobilmasters räckvidd. Alla hytter har våningssäng (couchette). Sängkläder ingår. Hytterna är små och enkelt inredda, men fyller sin funktion. Snorkelutrustning finns, men vi rekommenderar att ta med egen om du är fanatisk snorklare. Dykutrustning finns inte ombord. De flesta måltider intas på båten.