Liveaboard Kroatien — Simning, swimrun & yoga

Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Kroatiens härliga och varma vatten 22-29 maj 2021! Fokus är på simning och/eller yoga, samt swimrun om du vill. Du bor på en mysig och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis i Medelhavet, tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning, swimrun och yoga), Ulf Hausmann (simning & swimrun) och Marika Török (yoga).

Du kommer hem med ett lugnt och lyckligt sinne samt med bättre kroppskännedom, kroppskontroll och simteknik. Allt inhämtat i härlig miljö såväl ovan som under ytan! Under en vecka till havs i Kroatiens skärgård yogar och tränar vi tillsammans, mest på land och vissa tillfällen på båt. Med på båten har vi en utmärkt kock som lagar god mat som vi avnjuter i härlig gemenskap. Varje dag går vi iland på en ny ö eller hamn att upptäcka.

Det går utmärkt att bara yoga och bada, eller bara simma eller mest köra swimrun. Eller göra lite av allt, plus att snorkla och kanske lära sig grunderna i fridykning.

Om veckans innehåll

En vecka med simning, yoga, swimrun, snorkling och spontana äventyr som kommer ge dig minnen för livet. Vi bor flytandes på kristallklart vatten ombord på den mysiga och bekväma båten Novi Dan. Under veckan utvecklar vi vår simning och swimrun och/eller går djupare in i yogan.
Det här är ingen elitidrottsresa, utan här står snarare upplevelsen och gemenskapen i centrum - även om du kommer att utvecklas en hel del också. Vår båt tar dig till de bästa och vackraste platserna och ofta går vi upp tidiga morgnar för att starta dagen med yoga i soluppgången. Vattnet håller 22-23 grader så du riskerar inte att frysa när du simmar, även om en våtdräkt är att föredra för längre simningar och swimrun.

En typisk dag

Vi vaknar upp ankrade på en ny plats och kör morgonyoga på båten eller i land, innan vi äter frukost. Vi utvecklar vår simning eller kör ett upplevelsepass swimrun på förmiddagen. Lunch på båten följd av en ordentlig stund för att läsa en bok, hänga med de andra eller bara låta sig hänföras av omgivningarna och gungas av havet under ett par timmars färd mot nästa ställe. Under eftermiddagen simmar vi igen och upptäcker ett nytt paradis över och under ytan.
Några snorklar, andra leker i vattnet. Vi simmar ett pass till. I solnedgången yogar vi och därefter äter vi middag ihop på båten. Vår middag består av lokala specialiteter och annan vällagad mat.

Förkunskaper

Förkunskaper för yogan: Inga.
Förkunskaper för simningen och snorklingen: Att du inte är rädd för att simma på djupt vatten. För vi startar normalt från båten och inte från land.
Förkunskaper för swimrun: Vi kommer att köra uppdelat på vana och ovana. För dig som vill testa på swimrun är kravet att du klarar sig själv i vattnet och kan jogga långsamt på land - i alla fall korta sträckor.

Vi kommer att ha workshops i både simteknik och den funktionella kroppen. Och du kommer att få många nyttiga individuella tekniktips.
Fokus ligger på träning, äventyr och härlig samvaro med likasinnade i fantastisk miljö. Vår båt tar dig till de bästa och vackraste platserna. Ofta går vi upp tidigt för att möta solen med morgonyoga och/eller morgonsimning. Vattnet är varmt i slutet av maj, så du kommer inte att frysa när vi simmar. Men har du våtdräkt så ta gärna med den ändå. Och då helst med korta ben och ärmar om du vill använda den när du kör swimrun. En simboj/flytboj är också bra att ha med vid simning på öppet vatten.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris från: 14 998:-

Datum:  22-29 maj 2021

Reslängd: 1 vecka

Avreseort: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Detta ingår

 • Flyg tur och retur till Split från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
 • Transfer
 • Flygplansskatter och hamnavgifter
 • Del i dubbelhytt inkl. wc & dusch 
 • Helpension fram till frukost dag 8  
 • Vatten till maten samt 1 dryck till lunch samt 1 glas läsk, vin eller öl till middag.
 • Afternoon tea/kaffe dagligen
 • All ledarledd träning under veckan. Vi anger inga exakta tider för träning i och med lokala förutsättningar, väder och vind.
 • 15 kg fri bagagevikt (köp mer hos respektive flygbolag) 
 • Gold Standard klimatkompensering för alla ledare och deltagare till 110%

Detta tillkommer:

 • Dricks, räkna med 7-10 USD/dag och deltagare. Betalas direkt till kapten sista dagen. Samt extra dryck.

En komplett packlista skickas ca 2 veckor innan avresa.

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9.00-16.00

Vår båt - Novi Dan

Vad är Liveaboard?

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan


Våra coacher

Marika Török

Marika är yogalärare och workshopledare. Hon har tidigare bland annat drivit Sjöstadens Yoga och lett yogaretreat världen över.

Pål Török

Pål leder Team Snabbares träningsresor och event, är simtränare, triathloncoach och yogalärare.

Ulf Hausmann

Ulf Hausmann är Team Snabbares huvudcoach i simning och coachar simmare, swimrunners och triathleter.

Team Snabbare

Team Snabbare levererar professionella träningstjänster både i Sverige och utomlands. Varje dag året om hjälper Team Snabbare triathleter, simmare, swimrunners, cyklister och löpare att utvecklas och ha roligt på vägen. Tjänsterna omfattar coachade träningspass, träningsresor, träningsevent & tävlingar, teknikkurser, samt personlig coaching & träningsupplägg. Mer info: www.teamsnabbare.se

Boka din privata charter Liveaboard-resa

Är ni ett gäng på 8-12 personer som vill åka iväg på en egen Liveaboard? Då kan ni boka privat chartrad båt. Skicka en förfrågan för privat Liveaboard till oss så hjälper vi er hela vägen. 

Skicka förfrågan