Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Liveaboard Maldiverna Sim- och yogaäventyr med Team Snabbare

Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Maldivernas kristallklara atoller! Under en magisk vecka bor du på en båt (Liveaboard) i ett tropiskt träningsparadis tillsammans med Team Snabbare och Sjöstadens Yogas populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning och yoga), Ulf Hausmann (simning) och Marika Török (yoga). Du kommer hem med ett lugnt och lyckligt sinne samt med bättre kroppskännedom, kroppskontroll och simteknik. Allt inhämtat i fantastisk miljö såväl ovan som under ytan!

Om veckans innehåll

En vecka med simning, yoga, snorkling och spontana äventyr som kommer ge dig minnen för livet. Vi bor ombord på en fin båt, flytandes på kristallklart vatten. Under veckan utvecklar vi vår simning och går djupare in i yogan. 

Det här är ingen elitidrottsresa, utan här står snarare upplevelsen och gemenskapen i centrum - även om du kommer att utvecklas en hel del också. Förkunskaper för yogan: Inga. För simningen och snorklingen: Att du inte är rädd för att simma på djupt vatten - ibland startar vi från båten och inte från land. Vi kommer att ha workshops i både simteknik och den funktionella kroppen. Och du kommer att få många nyttiga individuella tekniktips. Antagligen kommer du också att bli kompis inte bara med de andra ombord, utan även med delfiner, sköldpaddor och rockor.

Fokus ligger på träning, äventyr och härlig samvaro med likasinnade i fantastisk miljö. Vår båt tar dig till de bästa och vackraste platserna. Ofta går vi upp tidigt för att möta solen med morgonyoga. Vattnet håller 28-32 grader så du kommer inte att frysa när vi simmar längs korallreven.  


En typisk dag

Vi vaknar upp ankrade på en ny plats och kör morgonyoga på båten eller någon liten öde ö, innan vi äter frukost. Vi utvecklar vår simning och snorklar i ”akvariet” där vi bor. Lunch på båten följd av en ordentlig stund för att läsa en bok, hänga med de andra eller bara låta sig hänföras av omgivningarna och gungas av havet. Under eftermiddagen simmar vi igen och upptäcker en ny ö. Några tar en upplevelselöpning på ön, andra leker i vattnet. Vi tränar yoga på land eller ombord. I solnedgången äter vi middag på båten. Vi tränar i vatten, på SUP, på land och på båten. På de bebodda öarna finns rolig löpning på stig och grusväg. Vår middag består av lokala specialiteter, färsk nyfångad fisk (vi fiskar själva också om vi vill) och annan vällagad mat.


Vad är Liveaboard?

Liveaboard är ett vedertaget begrepp (Live on board, d.v.s. bo ombord). Fördelarna med boendet är många: vi blir serverade av rutinerad personal och kapten styr vår båt till de bästa platserna för vår träning. Tänk att varje morgon vakna upp på en ny plats, vid en ny ö eller vid ett nytt rev. På båten finns det plats för våra ledare och tio deltagare. Här finns snorkling i världsklass - njut av det varma, klara vattnet och unika marinlivet i Maldiverna

Läs mer om Liveaboard här >>

Boka Liveaboard Maldiverna

Aktuellt resedatum:

2-10 feb 2019

Pris från: 26 998:-  Fullbokad

 • Reslängd: 1 vecka + resdagar
 • 7 nätter ombord
 • Avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo.

* Del i dubbelhytt

Boka senast 21 december! Begränsat antal platser. 


Instruktörer

All träning leds av professionella och populära ledare från Team Snabbare och Sjöstadens Yoga.
Team Snabbare levererar professionella träningstjänster till triathleter, simmare, swimrunners, cyklister och löpare.  
Sjöstadens Yoga är ditt lilla, personliga yogaställe i Hammarby Sjöstad, Stockholm som profilerat sig med yogaklasser och workshops utöver det vanliga.

Marika Török

Marika Török

Marika är yogalärare och workshopledare. Hon driver Sjöstadens Yoga.

Ulf Hausmann

Ulf Hausmann

Ulf är Team Snabbares simguru. Han är triathloncoach och håller även kurser i simning och swimrun.

Pål Török

Pål Török

Pål leder Team Snabbares träningsresor och event, är simtränare, triathloncoach och yogalärare.


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan. Läs mer om Liveaboard här.

I priset ingår:

 • Flyg Tur och Retur
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelhytt
 • Helpension inkl. vatten till maten (övrig dryck mot avgift)
 • Kaffe och te - gratis
 • Eftermiddagsfika
 • BBQ på öde ö
 • Ledarledd träning enligt program
 • 30 kg fri bagagevikt

Platserna är oerhört begränsade och det är först till kvarn som gäller. Max 20  deltagare.
Wifi finns mot tillägg. Köps på flygplatsen och kostar ca 25 dollar. Observera att du behöver en mobil som inte är operatörslåst. Kan även köpas ombord på båten mot en kostnad av ca 30 dollar.

Dricks, 10 dollar per person/dag tillkommer och och betalas vid utcheckning.

Rutten

Följande atoller finns inom vår räckvidd: Norra Male Atoll, Södra Male Atoll, Felidhoo Atoll och Meemu Atoll. Vår Liveaboard tar oss till de mest avlägsna öar och atoller endast är nåbara med sjöflyg eller båt. Vi bor, äter, vilar, sover på vår egna båt. Vi får möjligheten att träna på oförstörda, obebodda tropiska öar runt Södra Male, Fulidhoo och Meemu. Vi besöker fiskebyar, simmar över korallrev, och hälsar solen välkommen. En resa för både kropp och själ!

Pass, Visum och Transfer

Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomst. 30 dagars inresevisum erhålls vid ankomst till Maldiverna om du är svensk medborgare. Är du av annan nationalitet ber vi dig att ta reda på vad som gäller för just dig.

Båten är lokaliserad i Male flygplatshamn. På hemresedagen blir ni avsläppta på samma plats: Male flygplats. Det finns möjlighet att förvara bagage under dagen för eventuellt utflykt till Male stad. Förvaring av bagage sker på flygplatsen.


Om vår båt

Vi kör med två båtar tillsammans. Den ena båten med fokus på Yoga och den andra för simning. Besättningen består av 4 personer inklusive en kapten och en kock som lagar gudomligt god mat. En "dinghy" finns med extra utombordare för både säkerhet och transport mellan passen, exempelvis om vi skall gå iland på någon obebodd ö. Den mesta tiden är vi inom mobilmasters räckvidd. Alla hytter har våningssäng (couchette). Sängkläder ingår. Hytterna är små och enkelt inredda, men fyller sin funktion. Snorkelutrustning finns, men vi rekommenderar att ta med egen om du är fanatisk snorklare. Dykutrustning finns inte ombord. De flesta måltider intas på båten.

Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!