Rumstyper på BB

Familjerum

Familjerum, som alla är inredda i olika stil, med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd är möjlig i extrasäng. Trappsteg in till vissa rum. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 30-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på BB, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Mindre dubbelrum

Mindre dubbelrum, som alla är inredda i olika stil, med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Trappsteg in till vissa rum. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum, som alla är inredda i olika stil, med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd är möjlig i extrasäng. Trappsteg in till vissa rum. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.