Skärgårdskryssning med M/S Captain Bota

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Vill du se Kroatiens vackra skärgård är en skärgårdskryssning med M/S Captain Bota ett utmärkt val. Den fyrsoliga motoryachten börjar turen i Split på kroatiska fastlandet och därefter blir det nya hamnar varje kväll. Dagarna tillbringas allts bäst i en skön solstol eller i skuggan på det stora däcket – och blir det för varmt finns det möjlighet att bada i det kristallklara havet.


Livet ombord på M/S Captain Bota

M/S Captain Bota är en modern fyrsolig motoryacht och har plats med 38 passagerare och en sex man stor besättning. Båten har tre däck plus ett 250 kvadratmeter stort soldäck med solstolar, dusch och jacuzzi. Längst bak på båten finns en badplattform med två trappor att bada från.

Livet i land

M/S Captain Bota lägger till i hamnarna på eftermiddagarna. Därefter får du möjlighet att själv ta dig runt i byn eller staden. I priset ingår också stadsturer till några av de mest kända sevärdheterna i Hvar stad, Korčula, Dubrovnik och Split.

I vissa hamnar finns möjlighet att hyra cykel och vi rekommenderar att du cyklar runt och upptäcker den vackra omgivningen. Avstånden är oftast nära och på vägen kanske du hittar en fantastisk liten strand att bada vid.

Mat och dryck

På övre däck finns M/S Captain Botas ca 100 kvadratmeter stora restaurangen med tillhörande lounge. Restaurangen fortsätter ut på däck så du kan njuta av både frukost och lunch utomhus. Till frukost serveras varje dag färskt bröd och till lunch är det lokala rätter som gäller.

Genom panoramafönster finns det alltid möjlighet att se havet skärgården utanför. Restaurangen har luftkonditionering och det finns gratis wifi och tv.

Hytterna

Det finns 18 hytter på M/S Captain Bota med antingen en dubbelsäng (190x180) eller två enkelsängar (190x90 cm). Tv med satellitkanaler. 220 Volt. Gratis luftkonditionering och liten deponeringsbox. Hårtork. Moderna badrum med dusch och toalett. Garderob och bagageutrymme under sängen. Hytterna varierar i inredning och storlek, men de är ca 10-15 kvadratmeter i storlek. Hytterna på däck 1 har ventilfönster. På däck 2-3 går man in till hytten från däcket, fönster finns i dörren.

Resrutt for M/S Captain Bota

Split – Bol (Brač) – Hvar – Mljet – Dubrovnik – Korčula – Makarska – Pučisča (Brač) – Split

Ingår i priset

Ingår inte i priset 

Bra att veta