Rumstyper på Nora

Mindre enrumslägenheter

Något mindre enrumslägenheter med kombinerat sovrum och vardagsrum med minikök. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Lägenheterna har inte jättemycket ljusinsläpp och är ganska mörka. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markbalkong med utsikt mot bergen. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter i olika utförande, med två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. I en av lägenheterna måste man gå genom balkongen eller trapphuset för att komma till ett av sovrummen. En av lägenheterna har ingång från balkongen eller via trapphuset, och inte från vardagsrummet. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn/2-6 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenheter med havsutsikt

Moderna trerumslägenheter med två separata sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, frys, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Diskmaskin. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med separat sovrum och kombinerat minikök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.