Kundomdömen om Bluesun Neptun

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

491 omdömen
Utmärkt
 
187
Väldigt bra
 
197
Bra
 
62
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-10-07

Inlägg av HolmgrenL

Mycket rent och fint hotel

Rummen var funktionella med bra utrymme för kläder, bra städning och mycket fräsch toalett. Uteområdet var rent och fint, hotellet låg bra placerat. Mycket fin natur och hela området/landet kändes rent och fint

 
2019-08-22

Inlägg av Perssa

Inte något för all-inclusive

Matsalen är en skolbespisning! Dock med samma enkla mat alla dagar i veckan. Hur f-n kan resebolagen rekommendera detta som all-inklusive? För övrigt smakar de tre drinkar som ingår alla finkel! Synd på ett i övrigt bra hotell med fint läge.

 
2019-07-14

Inlägg av Anneli F Hudiksvall, Sverige

Rent och fräscht hotell

Trevliga rum och bra städning. Nu var det så olyckligt med vädret denna vecka vi var här så poolområdet har vi ingen större uppfattning om. Vi kunde bara utnyttja området 1½ dag och vattnet var på tok för kallt att bada i. Det var några som var tappra och gjorde några försök att bada, men pga vädret var vattnet jättekallt. Både i poolen och i havet. Som i alla all-inclusive matsalar så blir det lätt högljutt och lite rörigt. Är det första gången man åker på en sådan resa kan det bli en lite traumatisk upplevelse, men har man åkt förut så vet man vad man ger sig in i. Maten var okej. Inga större kulinariska smakupplevelser, men hade inga förväntningar på det, när det är all-inclusive. Det röda och vita vinet var inte gott. Hade önskat att det fanns Sprite eller 7Up i läskautomaten så att man hade kunnat blanda ut åtminstone det vita vinet, för att få det lite mera drickvänligt. Ölen gick att dricka men var något svår att hälla upp i glasen då det blev mest skum. Då vädret var som det var så fylldes baren till bredden på kvällarna. Det blev trångt och det var ont om sittplatser. Barpersonalen kändes ganska sura och inte så serviceinriktade. Ibland fick man is i drinken och hade man tur fick man även en liten citronskiva i. Utbudet på drinkar som ingick i all-inclusivemenyn var inte så många och det blev lite tråkigt att bara dricka rom och cola i en vecka. Det var inte så mycket underhållning om kvällarna heller. Inte ens musik från en stereo för att liva upp stämingen lite.Kan bero på att det var i början av säsongen, men det blev ganska tråkigt att sitta där och surra i en välupplyst bar. Ingen mysfaktor där inte. Vi hade som sagt otur med vädret och upplevelsen kanske hade blivit en helt annan om solen och värmen hade varit med oss,

 
2019-05-19

Inlägg av SofiaIX Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med bra läge vid havet

Vi hade en trevlig vecka på detta hotell. Fina fräscha rum med bra städservice. Även poolområdet med tillhörande solstolar mm var fräscha. Ett bra mindre gym finns där man var ensam nästan varje dag. Jättefin lekpark finns för de som reser med barn. Mycket hjälpsam och trevlig personal, både i receptionen och i andra delar av hotellet. Varje gång vi frågade om något verkade personalen verkligen anstränga sig för att hjälpa till. Under en natt var det högljudda festande personer på hotellområdet vilket gjorde att vi inte fick mycket sömn den natten. Efter att vi påtalat detta till hotellpersonalen bemöttes vi väldigt proffesionellt och seriöst och de vidtog åtgärder för att säkra situationen inför kommande natt. Vi uppskattar verkligen hotellets bemötande som tog gästernas åsikter på allvar och var så tillmötesgående. Hotellet är förvisso ganska långt (ca 1,5 h) ifrån flygplatsen men har annars ett väldigt bra läge precis vid havet vilket gör att du från poolen kan gå ca 30m till havet. Fin strandpromenad finns också med trevliga barer/caféer. Vi rekommenderar hotellet och kan tänka oss åka tillbaka dit igen.

 
2018-09-29

Inlägg av 756fridaj

Solsemester en vecka

Fina rum och fin lobby, bra städning och fräscht att man får byta badhandduk varje dag. Matsalsaktig restaurang vilket gör att de är mycket ljud och brötit när man skall äta. Ingen variation på maten, utan samma både lunch och middag. Vinet smakar jäst och vi fick inget bra mottagande när vi berättade för personalen. Personalen skulle kunna gå en kurs i service och trevlighet. Poolen var iskall vilket gjorde att inga människor badade, inga var med på vattengympan. Stod att de skulle vara en rutchsbana men det fanns inte. Saknar aktiviteter för barnen, vilket också stod i beskrivningen.