Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 61 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Inget speciellt
-
För ”stort” och opersonligt. Stora problem att ens få en solsäng då dom alltid paxades tidigt på morgonen fast det stod att det inte var tillåtet. Smaklös och tråkig mat. Skolmatsalkänsla i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
Rent och fint.
-
Tyckte inte att maten var så bra,kunde vara mera inhämsk. Att det inte gick att få en solstol om man inte var ute kl;6 Folk lade ut handdukar fast man inte fick, men ingen brydde sig. Städerskan kom in för tidigt.

Bekräftad gäst: 2022-07-31


4 av 10

+
Städerskorna.
-
Trött och dålig personal framförallt i restaurangen, sa till att acn inte fungerade då låtsas ringer receptionen och inget händer. Maten kunde vara lite mer lokal (inhemsk)

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
Städpersonalen. Alltid glad och trevlig när man mötte dem i korridoren och mycket effektiva och ordentliga i sitt städjobb.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


8 av 10

+
Närheten till havet
-
Otrevlig personal. Brist på glatt bemötande

Bekräftad gäst: 2022-06-19


5 av 10

+
Läget på hotellet. Vårt rum var fint med bra planlösning.
-
Personalen vid poolområdet var inte serviceinriktade. Exempelvis stod jag i kö och väntade på att få beställa och servitören sa ”move” utan ett leende och vifta till mig. Verkade rätt trötta på gäster. Personalen i frukosten och receptionen var trevliga och tillmötesgående. Hotellrummet var inte så grundligt städat. Dammiga väggar, torkstället i badrummet var smutsigt innan vi kom, duschkabinen var trasig. Hotellets inomhuspool men tillhörande dusch var inte tilltalande och slitet.

Bekräftad gäst: 2022-06-19


9 av 10

+
Rent och fint, trevlig personal! Perfekt läge för att gå ner till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


7 av 10

+
Närhet till havet och stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
Otroligt bra service, trevlig personal, go mat och trevlig miljö
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Nära till havet, pooler, bra rumstandard och bra mat.
-
Varierad underhållning och aktiviteter på fm t.ex spel, lekar, enkla fysiska aktiviteter som passar alla.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

576 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
265
Bra
 
109
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2021-09-06

av Pioneer35979888044

Rekommenderar, nära havet

Rekommenderar detta hotell! Vi hade en toppen vecka. Ligger perfekt i tucepi . Precis vid havet . Strandpromenad mellan hotel o hav men inga bilar får köra där. Havet är fantastiskt! Hotellet är fint. Vi bodde med två barn. Spjälsäng kostade 70 eur extra vilket vi tyckte var väldigt dyrt dåligt det inte ingick . Vi hade all Inclusive. Är ganska kräsen men Maten var helt ok. Var varierande varje dag även om vissa saker alltid fanns. Bra personal vid resturangen . Det bästa var uteserveringen mot havet där vi med all inclu fick sitta .Folk hade munskydd när man tog mat men inte när man satt . Början på veckan var det inga munskydd men i början på sep så var det munskydd inomhus på hotellet vilka få följde . Drycken däremot var kass! Vi all Inclusive var inte värda något. Fanns någon öl ( helt ok) tjeckisk sa de. Lite blaskig. Rödvin o vitt var på tapp kran . Vitt gick o dricka . Rött var odrickbart. Läsken var på tapp. Smaka sådär. Drinkar var gin o tonic typ . Man fick vara blanda med tapp läsk dryckerna så gick typ inte o göra några drinkar. Tips till hotellet är att ta in BRA viner ! Kroatien som har bra inhemska viner. Och gör en drinklista. Ha aperol spritz ! Fanns bara en hiss vad vi hittade och alltid kö. Speciellt när Corona härjar o man inte kunde åka ihop. Rummen var bra. Städades varje dag. Tog dock inte disken ? Lagom storlek för en familj med två barn. Såg havet från sidan. Vi var väldigt nöjda och kan tänka oss åka hit igen!

 
2020-09-25

av mirao362 Göteborg, Sverige

Åk inte dit ,åk till Turkiet _ en besviken Kroatien

Bra: trevlig personal i mat salen , rent , nära till badet i havet .bra solstolar vid poolen.handsprit finns på flera ställen. Mindre bra: kvinnlig yngre personal i baren är ointressant av att tillfredsställa gästen på gränsen till otrevlig , skillnad på all inklusive o betalande gäster till o med kaffe koppar är inte samma för alla vid baren .Maten : 7 dagar i veckan sallad som består av gammal tomat,gurka, kål,sallad- ingen variation samma med kakor till frukosten o resten av frukosten.I huvud maträtter kunde det hittas något att äta men inte mycket mer. Kaffe kunde man få i matsalen bara till frukosten ??? För betalande gäster finns lista med drinkar men ingen lust för all Inklusive gäster. servitörer vid baren kom aldrig ut o frågade om man vill ha något utan man fick ta på sig kläder o gå o hämta själv fast de hängde flera stycken arbetslösa vid baren . Poolen : parasoller va katastrof o ingen som va där o hjälpte att öppna dem ,den som va där ibland såg man typ 2 min om dagen . Till chefen: moze se to po puno bolje. Mvh Mira

 
2019-09-20

av suzannebn Kalmar, Sverige

Bra läge

Stort hotell med väldigt små rum. Beskrivningen av rummen stämmer inte överens med verkligheten. Ett familjerum rymde knappt en familj med två vuxna och två barn under 5 år. Väldigt små balkonger men en underbar utsikt över havet. Ett fåtal hissar fanns och dessa var upptagna hela tiden. Luftkonditioneringen på rummen var under all kritik. Poolområdet var inte dimensionerat för så många gäster, poolerna var grunda och endast en liten del av den största poolen hade simdjup. Området runt poolen var glashalt av vatten och sololjor/krämer. En träbro över poolen var brant och glashal och vi såg dagligen barn, och även vuxna, som halkade och föll på bron. Då det inte var ett heltäckande staket kunde små barn lätt glida ner i vattnet från bron. Matsalen var stor och kal, maten var tråkig och enformig. Väldigt lite variation. Det mesta var halvljummet och kändes inte fräscht. Personalen i matsalen var oengagerade. All Inclusivegästerna serverades inhemsk dryck, de som betalade i baren fick bättre drycker av kända märken. Glass till barnen ingick inte i All Inclusive. Man kunde inte få kaffe efter maten i matsalen, ville man ha kaffe fick man få till poolbaren. Minibaren på rummet innehöll massa svindyra drycker, nötter i smutsiga glasburkar som varit öppnade och blivit påfyllda. Spa-avdelningen var otroligt ljudlig och luktade mögel. I duschen var väggen full av svartmögel, färgen på väggarna flagnade, klädskåpen var trasiga. Kvällsunderhållningen var trevlig. Det bästa med hotellet var läget, max 30 meter till havet, jättefin strandpromenad. Lätt att ta minibussen in till Makarska, tyvärr gick sista bussen tillbaka till Tucepi kl 19:45 från Makarska. Skulle inte rekommendera hotellet tyvärr

 
2019-07-15

av Camilla P

Familjeresa

Hotellet meddelar att man inte får paxa solstolar, men tillåter att man lägger ut handdukar på kvällar och nätter. På morgonen när vi skulle fira 50- årsdagen fick vi inte en enda solstol. I fortsättningen väljer vi hotell där det inte är tillåtet

 
2019-07-07

av Håkan C

semester

Ett helt ok hotell men har en del kvar enligt mon mening vad gäller 4-stjärnigt hotell , många fortfarande problem med engelskan maten e ok men rödvinet går verkligen inte att dricka (inte bara enligt min mening) annars e det väl ett klassigt utbud vad gäller allinclusiv ,poolen i minsta laget för ett så stort hotell den blir "knökfull" under högsäsong