Enrumslägenheter

Rymliga enrumslägenheter med en mindre dubbelsäng och matplats. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Balkong av varierande storlek, med havsutsikt. Observera att vissa balkonger inte är fritt hängande, utan inbyggda i fasaden. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenheter

med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett dubbelrum med en mindre dubbelsäng. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa, i vissa lägenheter måste fjärde person vara barn. Minikök med matplats, kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Balkong av varierande storlek, med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Observera att vissa balkonger inte är fritt hängande, utan inbyggda i fasaden. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter med tre ord. bäddar

Tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett dubbelrum med en mindre dubbelsäng. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Minikök med matplats, kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Balkong av varierande storlek, med havsutsikt. Observera att vissa balkonger inte är fritt hängande, utan inbyggda i fasaden. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 3-5 personer.