Träning med Apollo

Workout with Apollo på Romana Beach Resort

På Apollo brinner vi för sport och träning. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp, nyttig mat och spabesök. Romana Beach Resort är hotellet med extra allt – även när det kommer till aktiviteter. Här kan du gå på roliga gruppträningspass, träna på egen hand på hotellgymmet eller ta en löprunda längs markerade leder.

Gruppträning

På Romana Beach Resort kan du välja bland flera olika träningspass varje dag under högsäsong. Under lågsäsong är det en träningsfri dag i veckan. Gruppträningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer. För att det ska vara lätt att träna även för dig som reser med barn är barnklubbstiderna anpassade till träningspassen. Välj bland pass som yoga, core, cirkelträning, boot camp med mera. Läs mer om våra träningspass, träningsschema och klassbeskrivningar här.

Se gruppträningsschema

Aktiviteter som ingår

  • Gym  
  • Gruppträning enligt programmet

Aktiviteter mot avgift:

  • Tennis på intilliggande tennisklubb
  • Vattensporter på stranden (ej i hotellets regi)

Löp- och cykelrundor

Urban Tribes har kartlagt löprundorna och före detta multisportlaget team Peak Performance har kartlagt de bästa cykelrundorna runt Romana. Löprundorna är utmarkerade med färgkoder runt anläggningen och vi vågar lova en löpupplevelse utöver det vanliga! Cykelrutterna är kvalitetssäkrade men inte utmarkerade, så här får du själv se till att du hittar vägen med hjälp av kartan.

Kartor

Här kan du ladda ner våra löp- och cykelkartor: