Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Mindre enrumslägenheter

Mindre enrumslägenheter med små balkonger med utsikt mot parkeringen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större tvårumslägenheter

Större tvårumslägenheter med inbyggd balkong/uterum med poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, femte person sover i hopfällbar säng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler i båda rummen. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 63 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn.

Tillgänglighetsanpassad enrumslägenhet

Fräscha tillgänglighetsanpassade enrumslägenheter, vissa med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Badrum med dusch och wc. Hårtork. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med stor balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Två separata sovrum samt ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, sjunde person sover i hopfällbar säng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. En tv med satellitkanaler i samtliga tre rum. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter.
Antal personer: 2-7 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, stor balkong eller markterrass, vissa med havsutsikt, begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, femte person sover i hopfällbar säng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler i varje rum. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter med privat pool

Tvårumslägenhet med uteplats och privat pool, vissa vetter mot havet. (Poolen är inte uppvärmd.) Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, femte person sover i hopfällbar säng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler i varje rum. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn.