Kundomdömen om Miramare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Trevlig personal i receptionen. God frukost
-
Någon Markis på balkongen, Lampa till kvällen, gick knappt att se något. Ställning/krokar att hänga blöta kläder på. Buffén var smaklös.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

+
-
Utomhuspoolen gillade vi inte

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
68
Väldigt bra
 
38
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-29

Inlägg av Rebecka Å

Perfekt

Ett jättebra hotell och prisvärt. Har bara två nackdelar. Den första att det bara är sol vid hotellet och polen ett fåtal timmar. Solen försvinner ungefär vid klockan 14, så ingen pool man vill ligga och pressa vid i eftermiddagssolen. Den andra nackdelen var gymmet som var ganska dåligt. Få vikter och många maskiner som var ur funktion. Annars var hotellet jättefräsht, bra frukost samt trevlig personal. Det bästa med hotellet var nog läget då det ligger alldeles perfekt, med promenadavstånd till det mesta. I utkanten till hamnen så man slipper stöket men man ändå får de nära avståndet till allt.

 
2019-09-28

Inlägg av JNY90 Piteå, Sverige

Underbart läge mitt i hamnen

Går nog inte att ha ett bättre läge om man bor i makarska. Hotellet ligger i hamnen och är bara ett stenkast från stranden. Fint promenadstråk precis bakom hotellet med fina vyer över makarska stad. Hotellet är rent och fräscht och städningen sköts otroligt bra. Rummet betydligt större än väntat. Vi rymdes utan tvekan tre vuxna i rummet utan att trängas. Extrasängen även den mycket större än vad som annonserats. Däremot var inte sängarna speciellt sköna vilket är ett litet minus. Vi hade ett rum med balkong mot hamnen. Otroligt fin utsikt. Bra frukost med ett okej urval. Man kan utan tvekan äta sig mätt på morgonen. Kommer absolut att återvända :)

 
2019-09-11

Inlägg av YvonneL1782

Hane

Fint hotell nära till stranden o staden. Rent o fint trevlig personal. Bra frukost men lite tråkig middag /halvpension. Bastu,/spa i källaren, utomhuspool. Gratis badhandukar. Kylskåp och vattenkokare på rummet. Aircondition.

 
2019-08-14

Inlägg av Anna W Kungälv, Sverige

Hög standard, fantastiskt läge och trevlig personal

Miramare är ett riktigt bra hotell, fräscht hela vägen igenom, rummen är trevliga, välstädade och fräscha. Läget kan inte bli bättre i Makarska. Vi hade ett fantastiskt rum med stor balkong och härlig utsikt över hamnen. Supernöjda och vi kommer tillbaka!

 
2019-07-19

Inlägg av SannaOthilia Makarska, Kroatien

Perfekt läge, okej för barn.

Perfekt läge för den som gillar stranden och mycket folk i rörelse på kvällen. Ligger precis vid en park med oändligt med affärer och några karuseller för barnen, nära även till lekpark. Nära till stranden som dock är överbefolkad. Hotellets pool är helt okej. Spa-avdelningen är också okej. Bodde i ett stort rum på 5:e våningen och hade balkong. Frukosten var helt okej. Ett bra hotell som jag gärna besöker igen om jag har vägarna förbi. Reste med sambo och barn på 3 år.