Kundomdömen om Biokovo

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

192 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
73
Bra
 
29
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-07-31

Inlägg av Adam W

Läget!

Väldigt fint hotell med bra fina rum med bra dusch och toa. Härliga sängar och bra AC. Läget är bra. Nära till restauranger båtar och stranden. Huvudgatan är precis nedanför. Lite trafik och lugnt. Franska balkonger :)

 
2018-07-30

Inlägg av Maud5707 Härnösand, Sverige

Makarska

Ett rent och fint hotell med toppenläge. Sköna sängar och trevligt möblerat med soffa i rummet. Rymligt rum men liten balkong. Läget är centralt mitt i hamnen, nära till stranden. Butiker och marknad på gångavstånd.

 
2018-06-19

Inlägg av annasA8744AQ Luleå, Sverige

Restaurangbesök

Åt en fantastisk fisktallrik för två. En rejäl portion där vi tyvärr inte orkade med allt. Bäst var havskräftorna och den färska tonfisken, men tallriken innehöll också bläckfisk och en annan plattfisk.

 
2017-09-10

Inlägg av lena63 Falkenberg, Sverige

Kanonläge i hamnen

Rent, fräscht, modernt inredda rum. Jättesköna sängar, kuddar och perfekt innertemperatur. Vi hade rum mot hamnen med skymd utsikt av träd på andra våningen. Saknade balkong, men fanns inga kvar när vi bokade, det finns bara 6 rum med balkong. Frukosten var bra, fanns det mesta man kan önska. Synd att man inte fick sitta på uteserveringen och äta.

 
2017-07-31

Inlägg av Michaelgus

Kanonfint

Bra hotell med centralt läge. Väldigt vänlig personal. Frukosten var bra, utan att sakna allt för mycket. Vi hade bokat rum med seaview men hamnade på första våningen vilken inte gav så mycket utsikt genom trädet. Hade behövts en spegel kanske. Utöver det så var det väldigt fräscha rum. Ett plus var deras samarbete med Hotel Miramare. Fri tillgång till Wellness Center och deras pooler. Vi nyttjade detta efter att vi hade checkat ut och hade en sen flight på resdagen.