Rumstyper på Apollo Mondo Selected Aminess Khalani Beach

Dubbelrum

Dubbelrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med pool- eller havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med två separata sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Platt-tv i samtliga tre rum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa.Tv med satellitkanaler i varje rum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.