Enrumslägenheter

Fräscha enrumslägenheter, vissa med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Mindre enrumslägenheter

Små, fräscha enrumslägenheter. Tv med satellitkanaler. Välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Små balkonger med utsikt mot parkeringen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större tvårumslägenheter

Moderna, större tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, femte person sover i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler i bägge rummen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Inbyggd balkong/uterum med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 63 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn.

Tillgänglighetsanpassad enrumslägenhet

Fräscha tillgänglighetsanpassade enrumslägenheter, vissa med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenheter

Rymliga trerumslägenheter med två separata sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, sjunde person sover i hopfällbar säng. Platt-tv i samtliga tre rum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Stor balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter.
Antal personer: 2-7 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Moderna tvårumslägenheter med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, femte person sover i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler i varje rum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, stor balkong eller markterrass, vissa med havsutsikt, begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter med delad pool

Fräscha tvårumslägenheter, som delar pool med lägenheten intill. Ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, femte person sover i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler i varje rum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Lägenheterna ligger längst fram i byggnaden och har en stor terrass med havsutsikt. En av lägenheterna har inte direkt poolaccess från lägenheten, utan du får gå ca tre meter för att komma till poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter med privat pool

Fräscha tvårumslägenheter med privat pool. Ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och välutrustat minikök med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylskåp. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa, femte person sover i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler i varje rum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Möjlighet att låna strykjärn i receptionen. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller stor markbalkong, vissa vetter mot havet och har sol större delen av dagen. De balkonger som inte vetter mot havet har sen eftermiddagssol. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn.