Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 857 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-12


9 av 10

+
Läge, service
-
Ev. mat, annars inget

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
Mycket fint hotell med fina ytor
-
Städningen var medelmåttig och viss personal var rörig och otrevlig.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
Fint läge och ett plus med gratis solstolar på stranden. Stora poolområden med gott om solstolar. Fina och stora lägenheter. Bra ut bud med träning.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Läget
-
Snabbare service vid lunch

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Bra rum bra luft
-
Har bara positivt att säga förutom en manlig ur serveringspersonalen som var mkt otrevlig o oförskämd-lång rakat huvud o tatuering på höger överarm

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
det var apollos personal som höll i aktiviteterna på hotellet. Fanny
-
middags maten

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Rymliga lhg
-
Vet lite svårt att hitta första dagen. Så många gånger hit och dit. Men man lärde sig efter någon dag

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

101 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
46
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-06-30

av xenyli Södertälje, Sverige

Trevligt familjehotell

Fint hotell, rent och fräscht både i lägenhet och i området. Bra och trevlig personal. + Finns allt för att kunna laga mat. + det finns handukar till stranden + gratis solstolar vid bassängen och på stranden + bra städning + bra frukost + nära stranden + ca 30 min promenad till gamla stan - torr matt under middagen när man beställer halvpension, sallad, sås och dricka ingår inte och betalas extra - nära en byggplatsen, men det störde inte.

 
2020-10-25

av Nora H

Jättebra läge, rent och fina rum.

Reste i slutet på säsongen vilket var fantastiskt då vi hade både pool och strand nästan för oss själva. Rekommenderar inte att resa hit under högsäsong om ni är ute efter lugn och ro eftersom det är både barnklubb och träningspass under hela dagen men ett + för barnfamiljer. Maten varierade i kvalitet men fisk och skaldjur var alltid väldigt bra! Trevlig och hjälpsam personal.

 
2020-09-24

av 339christerw Malmö, Sverige

Bra men inget mer.

Fint hotell nära stranden med fräscht rum, dock lyhört. På rummet fanns möjlighet att laga egen mat. Kylskåp med litet frysfack samt bestick, kastruller med mera samt disksvamp och diskmedel fanns till förfogande. På toaletten fanns tvål och duschcréme/schampoo som luktade nåt så fruktansvärt äckligt, liknande doftblocket som återfinns i urinoarer. På rummet fanns ett kassaskåp som kunde nyttjas utan extra kostnad. Hotellanläggningen och rummet var rent och personalen var alltid trevliga. Vackra pooler och ett helt ok gym, dock saknades det vatten i vattenautomaten på gymmet. Toaletten/omklädningsrummet i anslutning till gymmet var väldigt rent. Vi åt både lunch och middag på restaurangen Al Mar, det var inte bra. Lunchen började med varsin tomatsoppa som var ok. Därefter serverades jag fiskfileér utan sås, kokta haricot vertés samt ris, med andra ord väldigt torrt. Mitt sällskap serverades kycklingsallad som bestod av kyckling isbergssallad och dressing, inga andra grönsaker - tråkigt. På kvällen hade restaurangen grillafton och det var bara dåligt rent ut sagt, allt smakade likadant och köttet var torrt och segt. Vår sista dag beställde vi varsin hamburgare från poolbaren och den var däremot bra. Supermarketen i anslutning till hotellet var dyr och utbudet var begränsat, till exempel fanns det inga bullar att köpa på morgonen. Hotellet ligger ca 20-30 minuters promenad från centrum.

 
2020-08-30

av 168beatrices Makarska, Kroatien

Fräscht vid havet - men sämsta musiken ever

Plus: Snyggt, smakfullt, fräscht och välstädat. Genomtänkt och funktionellt. Sköna sängar, flera kuddar och AC som ingår. God mat och fin service i restaurangen. Duktiga på vin och flexibla och måna om att gästerna är nöjda. Två pooler och svenskledda träningspass och gym som ingår. Finns något för alla, oavsett form och träningsvana. Stranden precis utanför, precis som Strandpromenaden in till Makarska. Vacker omgivning med affär och flera ”gatupizzerior”, glasstånd, bageristånd och restauranger precis i närheten. Stora härliga balkonger mot havet. Handsprit överallt, vilket just detta märkliga Corona-år känns bra. Minus: finns bara tre muggar, tre glas, tre vinglas etc i en trerumslägenhet för upp till sex personer. Musiken i hotellets snackbar. ”Pinsam” är inte starkt nog. Förutom att den är fullkomligt urusel (samtliga vi turister är överens och ömsom garvar ömsom kräks åt den) så envisas de med att spela på en ljudnivå som om vi vore på nattklubb. Kolla in vilket klientel som ligger runt poolen och read the room, liksom... Vi ber honom sänka. Det gör han. I fem minuter... 🙄😂

 
2020-08-23

av ftbsun Brač, Kroatien

Super

Bostäder rent hotell. Rymliga rum - välutrustade. Härlig stor balkong. Jag är på ett annat hotell i Brac och har kommit fram till att jag måste skriva recensioner om det tidigare hotellet - Romana förtjänar ett mycket högt betyg. Jättebra resa. Massor av grönska - pooler mycket rena och inte trångt. Nära havet . Nära centrum. Underbara helgdagar. Jag rekomenderar!