Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 563 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, stora rum, rent
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


10 av 10

+
Bra läge. Vi hade stor balkong och havsutsikt. Härligt med pool.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
Rummet med egen pool
-
Alla solstolar paxades i ottan. Om vi lagt oss vid fel pool och gick och åt lunch så flyttades våra handdukar. Så omöjligt att få solstol på dagen. Ingen info om att vi som bodde på Romana inte fick ha solstol vid stora poolen. Det kom när våra handdukar flyttats.

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
Fina rum. De städade minutiöst. Kändes fräscht hela tiden. Gratis utlåning av handdukar för bad. Superbra.
-
Det fanns ingen samlingspunkt. Jag reste ensam med sin till ett familjehotell. Tänkte att något socialt borde finnas. Det var dött efter kl 19. Det fanns alldeles för få solstolar både på stranden poolen man fick gå upp tidigt och ockupera. Vi fick sitta på stenar på stranden och marken runt poolen. Riktigt dåligt!!!. Servicenivån i caféet och restaurangen var lite sådär. Ganska rörigt och ont om folk. Mycket blev fel. Man kunde röka överallt utomhus på hotellområdet. Det led vi av.

Bekräftad gäst: 2022-07-31


10 av 10

+
Rummet, personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


9 av 10

+
Rent och fräscht och trevlig personal. Mycket bra Större
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


9 av 10

+
Poolen, restaurangen, storleken på lägenheten, läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


8 av 10

+
Läget. Mycket fina rum. Väldigt trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

106 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
47
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-08-04

av 751fannyw Stockholm, Sverige

Rekommenderas!

Riktigt bra hotell, välstädat och allt i sin ordning. Stora, fina rum, och bra och stort poolområde. Vi hade en lägenhet med självhushåll, så kan tyvärr inte uttala oss om frukostbuffén. Det ligger lite i utkanten av Makarska. Det går ett tåg in till centrala delarna av Makarska, men det är full med restauranger längs hela strandpromenaden som börjar precis utanför dörren. Trevlig personal. Rekommenderas till både barnfamiljer och par!

 
2022-06-17

av SaraJansdotter Falun, Sverige

Rekommenderas

Toppen ställe med trevlig personal. Aktiviteter för barnen varje dag med Polly och Mino och fina träningspass för oss vuxna. Nära till stranden och även om hotellet ligger typ sist på promenadstråket så är det helt ok. Lugnt och skönt och barnvänligt område. Går ett litet tåg 1 gång i timmen för 30 kuna enkel resa, (50 kuna fram och tillbaka) om man inte orkar gå hela vägen in till centrala markarska.

 
2021-06-30

av xenyli Södertälje, Sverige

Trevligt familjehotell

Fint hotell, rent och fräscht både i lägenhet och i området. Bra och trevlig personal. + Finns allt för att kunna laga mat. + det finns handukar till stranden + gratis solstolar vid bassängen och på stranden + bra städning + bra frukost + nära stranden + ca 30 min promenad till gamla stan - torr matt under middagen när man beställer halvpension, sallad, sås och dricka ingår inte och betalas extra - nära en byggplatsen, men det störde inte.

 
2020-10-25

av Nora H

Jättebra läge, rent och fina rum.

Reste i slutet på säsongen vilket var fantastiskt då vi hade både pool och strand nästan för oss själva. Rekommenderar inte att resa hit under högsäsong om ni är ute efter lugn och ro eftersom det är både barnklubb och träningspass under hela dagen men ett + för barnfamiljer. Maten varierade i kvalitet men fisk och skaldjur var alltid väldigt bra! Trevlig och hjälpsam personal.

 
2020-09-24

av 339christerw Malmö, Sverige

Bra men inget mer.

Fint hotell nära stranden med fräscht rum, dock lyhört. På rummet fanns möjlighet att laga egen mat. Kylskåp med litet frysfack samt bestick, kastruller med mera samt disksvamp och diskmedel fanns till förfogande. På toaletten fanns tvål och duschcréme/schampoo som luktade nåt så fruktansvärt äckligt, liknande doftblocket som återfinns i urinoarer. På rummet fanns ett kassaskåp som kunde nyttjas utan extra kostnad. Hotellanläggningen och rummet var rent och personalen var alltid trevliga. Vackra pooler och ett helt ok gym, dock saknades det vatten i vattenautomaten på gymmet. Toaletten/omklädningsrummet i anslutning till gymmet var väldigt rent. Vi åt både lunch och middag på restaurangen Al Mar, det var inte bra. Lunchen började med varsin tomatsoppa som var ok. Därefter serverades jag fiskfileér utan sås, kokta haricot vertés samt ris, med andra ord väldigt torrt. Mitt sällskap serverades kycklingsallad som bestod av kyckling isbergssallad och dressing, inga andra grönsaker - tråkigt. På kvällen hade restaurangen grillafton och det var bara dåligt rent ut sagt, allt smakade likadant och köttet var torrt och segt. Vår sista dag beställde vi varsin hamburgare från poolbaren och den var däremot bra. Supermarketen i anslutning till hotellet var dyr och utbudet var begränsat, till exempel fanns det inga bullar att köpa på morgonen. Hotellet ligger ca 20-30 minuters promenad från centrum.