Filmer om Kroatien

Makarska Rivieran

Apollos hotell ligger i orterna Podgora, Tucepi och Makarska som alla tre ligger på den Makarska Rivieran. Här möts du av inbjudande stränder och kan koppla av med sol och bad, men du har också nära till spännande utflyktsmål i den vackra omgivningen. Låt smaklökarna få en egen resa och njut av lokala läckerheter från mysiga restauranger alldeles vid havet.

Hvar - Kroatiens solsäkraste ö!

Hvar är en av de största öarna i den kroatiska skärgården. Eftersom det är den mest solsäkra ön längs kusten, utgör sol och bad en naturlig del av semestern här. Badar gör man vid stenstränder, klippor eller vid stora badtrappor.

Skärgårdskryssning i Kroatien

Från sjösidan visar sig den kroatiska skärgården från sin allra vackraste sida. Under sju dagar seglar vi korta etapper i sakta mak på det turkosblå Adriatiska havet. Under natten ligger båten i hamn och du har mycket tid att utforska hamnlivet under både dag- och kvällstid tillsammans med medpassagerare från hela världen. Båtsemestern kan kombineras med sol- och baddagar i någon av Apollos orter längs Makarska rivieran, öarna Hvar och Brac eller hamnstaden Split.