Waterman Beach Village Bungalow

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till en riktigt bekväm semester i vackra omgivningar i Supetar på Brač. På Waterman Beach Village Bungalow bor du i fina, enkla campingbungalower, alla med egen uteplats och med en mängd faciliteter runt kunten.


Rumstyper

Mindre trerumslägenheter i campingbungalower för 2-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

.lugnt,
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 121 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Waterman Beach Village Bungalow ligger i fina, grönskande omgivningar i utkanten av Supetar på Brac. På området hittar du pool, separat barnpool, solstolar och parasoller. På fem minuter kan du promenera ner till den fina klapperstensstranden med kristallklart vatten. Vid stranden finns solstolar mot avgift.

Waterman Beach Village Bungalow är en välfungerande kroatisk camping vid havet på ön Brac. Som många av Sydeuropas campingar är den välskött med bra campingbungalower för upp till sex personer.

Restaurang som delvis är nyrenoverad samt en helt nyanlagd takbar ovanpå restaurangen. Liten lekplats. Tvättstuga som är gratis för campingens gäster att använda (tvättmedel får man köpa själv).

Ca 150 meter utanför campingen ligger en LIDL-butik. Den fina hamnstaden Supetar ligger ca 650 meter från campingen. Vid entrén till campingen hittar du Mika's Park som är ett kul aktivitetsområde för hela familjen med bland annat bordtennis, minigolf och boccia.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.