Enrumslägenheter

Trevliga enrumslägenheter som består av ett sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Vissa lägenheter har möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vissa rum har snedtak (låg takhöjd). Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Lägenheter med balkong har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. I lägenheter med markbalkong måste tredje person vara barn och denna rumstyp har utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 19-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i äldre del

Trevliga enrumslägenheter som ligger i en äldre del av hotellet. Lägenheterna består av ett sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vissa rum har snedtak (låg takhöjd). Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 19-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med separat sovrum med mindre dubbelsäng samt kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Vissa tvårumslägenheter har vardagsrum med snedtak och låg takhöjd. Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Utsikten kan skymmas av räcke när man sitter ner. I vissa av lägenheterna med balkong, balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt, samt i lägenheterna med markbalkong med poolutsikt måste fjärde person vara barn. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i äldre del

Tvårumslägenheter som ligger i en äldre del av hotellet. Separat sovrum med en mindre dubbelsäng samt kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Vissa tvårumslägenheter har vardagsrum med snedtak och låg takhöjd. Alla lägenheter har kokskåp, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong i varierande storlek, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.