Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller markbalkong. Lägenheterna med balkong har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Lägenheterna med markbalkong har poolutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Några med snedtak vilket innebär låg takhöjd i delar av lägenheten. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 19-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i äldre del

Enrumslägenheter med balkong. Lägenheterna ligger i den äldre delen av hotellet. Sovrum kombinerat med minikök. Några med snedtak vilket innebär låg takhöjd i delar av lägenheten. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 19-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt eller med markbalkong och poolutsikt. Utsikten kan skymmas av ett högt räcke när man sitter ner. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Några med snedtak vilket innebär låg takhöjd i delar av lägenheten. En dubbelsäng. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i äldre del

Tvårumslägenheter med balkong i varierande storlek, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Lägenheterna ligger i en äldre del av hotellet. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Några tvårumslägenheter har vardagsrum med snedtak och låg takhöjd. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.