Villa Dzamonja

  • Omgivet av vacker natur
  • Nära både strand och stad
  • Gratis wifi

På hotell Villa Dzamonja i Bol bor du omgiven av olivträd, pinjeträd och med havet precis utanför dörren. De fräscha lägenheterna innehåller allt du behöver för att rå om dig själv under semestern. För sköna avkopplande semestermorgnar och lite extra bekvämlighet kan du köpa till frukost på hotellet.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Enrumslägenheter i äldre del för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter i äldre del för 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen! Otroligt trevligt bemötande, och när vi bad om att byta rum till ett med bättre utsik...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 78 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Dzamonja är ett fint, familjeägt lägenhetshotell i vackra omgivningar med olivträd, pinjeträd och havet precis utanför. Detta är ett perfekt alternativ för dig som uppskattar läge mer än många faciliteter. Hotellets trevliga restaurang öppnar till frukost och serverar under dagen allt från fräscha sallader och pizza till härliga fisk- och kötträtter.

Hotellet består av två delar, en ny del och en äldre, uppfräschad del. Hotellets pool är uppvärmd, och runt den finns några solstolar och parasoller att använda utan kostnad. Gratis wifi på hotellområdet och gratis deponering i receptionen.

Direkt utanför hotellet ligger gågatan som leder till centrum och stranden. Trappor och nivåskillnader inom hotellet. Hotellets hiss till trots nås vissa områden bara via ett eller flera trappsteg. Till restauranger och butiker i Bol är det bara en kort promenad. Ca 100 meter till badplats samt ca 1,5 kilometer till Zlatni Rat. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukost eller halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Receptionen är öppen från morgon till sent på kvällen.

Alla hotell, Brac

Bluesun Elaphusa

Familjehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på populära semesterön Brač i Kroatien. Det stora poolområdet har pooler för både stora och små vattenälskare, och i den trevliga poolbaren kan du koppla av med något svalkande. För lite extra avkoppling är spaavdelningen värd ett besök.