Rumstyper på Milna Osam

Dubbelrum

Fina dubbelrum i modern stil med dubbelsäng. Trägolv. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong, delad uteplats eller markbalkong, vissa med begränsad havsutsikt mot inloppet till hamnen i Milna. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum (Club Deck)

Fina dubbelrum i modern stil med dubbelsäng. Trägolv. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Vid ytterdörren finns en liten markterrass, delvis nedsänkt och utan havsutsikt. Dubbelrummen har även tillgång till en delad uteplats (som hotellet kallar Club Deck) med havsutsikt mot inloppet till hamnen i Milna. Utgång via badrummet till en loftgång och trappa. Städning 7 ggr/vecka.

För att boka denna rumstyp: välj dubbelrum och sedan "delad uteplats och havsutsikt".

Rumsstorlek: ca 25-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsviter

Ljusa och moderna juniorsviter med trägolv. Sovrum och ett vardagsrum. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Delad uteplats med begränsad havsutsikt mot inloppet till hamnen i Milna. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.