Milna Osam

apollo mondo duo

  • Hotell för vuxna över 16 år
  • Nära stranden
  • Gratis yoga och gym

Apollo Mondo Duo-hotellet Milna Osam är ett av våra mest uppskattade hotell för vuxna i Kroatiens vackra skärgård, på ön Brac. Från hotellrestaurangens terrass och poolområde har du utsikt över byn Milna, hamnen och havet. Nedanför hotellet finns en liten klapperstensstrand för sköna bad.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen var bäst
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 87 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Milna Osam är en lugn semesteroas som välkomnar gäster över 16 år. Från poolområdet och solterrassen är utsikten över inloppet till hamnen i Milna by vilsam och vacker. Vid poolen och på solterrassen finns både solstolar och parasoller, för avkoppling mellan baden.

Mat och dryck med utsikt
Hotellets restaurang serverar à la carte på terrassen med bländande havsutsikt. Här börjar du dagarna med en väl sammansatt frukostbuffé och i restaurangen serveras också lunch och middag. I hotellets loungebar kan du avsluta kvällarna med en drink och njuta av stillhet, lugn och utsikt.

Träning och välmående
Vill du träna på semestern har hotellet ett gym och 3-5 gånger i veckan erbjuds även yoga med hotellets instruktörer. Det finns också möjlighet att få massage, om du vill unna dig något extra.

Upptäck omgivningen
Vill du upptäcka mer av Brac rekommenderar vi att du hyr bil. Från hamnen i Milna kan du också ta speedbåt över till någon av grannöarna Hvar, Mljet och Korcula samt till Dubrovnik  och Split på fastlandet.

Ingår i Apollo Mondo Duo på Milna Osam
Morgonrock och tofflor
Gym
Yoga 3-5 gånger i veckan
Wifi på hela hotellet
Tillgång till solsängar, parasoller

Mot avgift
Massage
Handduksservice
Parkering

Läs mer om våra Apollo Mondo Duo-hotell.

Måltider

Frukostbuffé är inkluderat i priset. Halvpension mot tillägg. I halvpension ingår frukostbuffé och middag i form av à la carte.

Bra att veta

Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Lokal trafik. Stranden, restaurangen och baren är öppna för allmänheten och välkomnar även barn.

Apollo Mondo Duo
  • Bara för vuxna
  • Nöjda hotellgäster
  • Bra läge
  • Gratis wifi