Rumstyper på Gava Waterman Resort Milna

Dubbelrum

Fina dubbelrum, belägna i huvudbyggnaden, med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Fina dubbelrum belägna i bungalower, med två separata sängar och möjlighet till två extrabäddar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjesviter

Fina familjesviter som består av ett sovrum och vardagsrum, belägna i bungalower. Dubbelsäng eller två enkelsängar i sovrummet samt möjlighet till extrabäddar i vardagsrummet. I vardagsrummet finns en ho med varmt och kallt vatten, litet kylskåp, vattenkokare och mikrovågsugn, dock ingen köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Island bungalow

Fina bungalower som består av ett sovrum med antingen en dubbelsäng eller två separata sängar samt vardagsrum med litet kylskåp och minikök. Extrabäddar är möjliga i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Gava Waterman Resort Milna, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 1 barn.

Pool Bungalow

Fina bungalower som består av ett sovrum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med en pool som delas med en till bungalow. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med dubbelsäng som ligger i huvudbyggnaden. Möjlighet till två extrabäddar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum i bungalow

Fina superiorrum belägna på den övre våningen i bungalowerna. En dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i vanliga sängar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa vetter mot havet. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumssviter

Fina tvårumssviter, belägna i huvudbyggnaden, med vardagsrum och ett separata sovrum med en dubbelsäng. Möjlighet till två extrabäddar i vardagsrummet. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.