Kundomdömen om Gava Waterman Resort Milna

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 101 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
Bättre än förväntat
-
Kaffemaskinerna

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
Maten, läget.
-
Man måste säkerställa att gästerna får sin extra säng bäddad och klar när man kommer på natten!! Vi fick fixa med sådannt själva innan vi kunde lägga oss!! Det är så beklagligt..

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Lungt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

+
Underbart läge, fantastisk personal, otroliga sängar och sängkläder. Maten otroligt bra och särskilt egengjorda pizzan.
-
Hade personligen önskat kaffe av "svensk" variant, prezzo, kok eller brygg, hellre än automatkaffe.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

+
Sängarna
-
Mat o vin

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

+
Rent och fräscht. Personal mycket trevliga.
-
Lite mer aktiviteter för större barn. Ljuddämpning i matsal.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
Att havet var så nära. Fanns 2 pooler och att hotellet har bungalows. Samt att det var en buss ner till Milna
-
Städerskorna städade med öppen dörr, hade en stor gräshoppa inne i vårt rum varje dag tills vi sa nej till städning Bättre viner, rödvinet var kallt ex.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

274 omdömen
Utmärkt
 
125
Väldigt bra
 
77
Bra
 
43
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-11-17

Inlägg av Falstaff50 Hässleholm, Sverige

Jättebra hotell

Jättefint hotell med varierad bebyggelse. Smakfull inredning som gick i grått och vitt. Stora balkonger med glasräcke som gjorde att man såg omgivningen även när man satt ner. Bra badrum där speciellt duschen var bra. Handdukar byttes dagligen. Vi hade all inclusive och det var bra variation på maten. En kväll serverades en trerätters vid bordet (Bbq Gala Dinner). Ljudnivån i matsalen var ganska hög och en märklig detalj var att vissa drinkar serverades först efter kl 19. Alkoholhalten i drinkar och öl verkade vara låg. Utmärkt Wifi på hela hotellområdet. Mycket serviceminded och lyhörd personal. Bl a ordnade chefen mat till oss en gång när vi kom försent till en måltid.

 
2019-09-11

Inlägg av svenssonmilla Ystad, Sverige

Fantastisk upplevelse i underbar miljö

En härlig vecka i underbar miljö. Fantastisk god mat. Buffén var varierande, vällagad och gav många möjligheter att skapa sin egen meny. Vänlig och serviceinriktad personal som förtjänar all tacksamhet. Härliga och luftiga rum med en stor balkong. Bra badmöjligheter i både pol och hav. Hit åket vi gärna igen//Milla

 
2019-09-03

Inlägg av 732mariee Ystad, Sverige

Som ett mini paradis för den kräsna!

Vi 3 förväntansfulla par är helt lyriska!! Underbart boende, allsidig god frukost, mycket serviceinriktad personal, fantastiska badmöjligheter i ett magiskt vatten. Mycket och kul träning. Goda drinkar. Hit åker vi gärna igen.

 
2019-08-14

Inlägg av N5397JDpierred Stockholm, Sverige

Vecka med familjen

Hade en riktigt bra vecka med familjen på hotellet i början av juli. Bodde i de nya bungalows. Var riktigt fina och passade oss utmärkt. Tyckte att maten var riktigt bra. Vi satt oftast i övervåningen där det var lite lugnare. Hotellet ligger rätt högt upp och det är fin utsikt över bukten. Väldigt fint badvatten. Även bra pooler och många aktiviteter.

 
2019-07-26

Inlägg av Rogerpersson61 Stockholm, Sverige

Aldrig tillbaka

Vi var här en vecka i juli 2019, 4 personer, meddelade direkt när vi kom att dessa bungalow är inte vad reklamen säger. Men anger att men anger att man bäddar i ett gäst rum, men vad man gör är att bäddar i soffan. Bostäderna är inte större än en trailer vagn, visserligen i bra skick men nycker mindre än förväntat. Sedan maten, köp inte all inklusive, skolmat, frukosten är ok. Ställer är som att bo på en campingplatser med massor av gråa hus och bruna trailers. Sedan till bemötandet i receptionen, väldigt nonchalanta, en tjej som troligen hade ett par dåliga dagar men även chefen för receptionen (en kraftig man) skötta sig mycket nonchalanta. Tills slut fick vi tala med en högre chef som var väldigt trevlig och helt plötsligt ändrades attityden i receptionen. Jag tror att man insåg problemet och erbjöd oss ett hotellrum och en fri middag på kvällen, med bara två dagar kvar var det ingen idé att flytta eller äta en middag som smakar skolmat när man kan åka till by och äta riktigt goda middagar. Till vem passar denna resor eller campingplats, vet inte om jag ska vara ärlig, familjer med småbarn, ja kanske. Nej hit blir det inte fler gånger, till samma pengar kan man få mycket bättre semester i Kroatien.