Gava Waterman Resort Milna

  • Välj mellan pool- eller klippbad
  • Faciliteter och aktiviteter för hela familjen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till fina Gava Waterman Resort Milna på vackra Brač i Kroatien! Här kan du välja att bo i huvudbyggnaden eller i de trivsamma bungalowerna som ligger utspridda på hotellområdet. Poolområde med separat barnpool, privata bryggor med stegar och en mängd roliga aktiviteter, både på land och i vattnet, gör att hela familjen kommer trivas!

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Dubbelrum i bungalow för 2-4 personer, varav 1 barn. Större dubbelrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum i bungalow för 2-4 personer, varav 1 barn. Island Bungalow för 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumssviter för 2-4 personer, varav 1 barn. Poolbungalow för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till havet, poolerna, nytt och fräscht
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 287 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gava Waterman Resort Milna är ett modernt hotell som ligger inbäddad i frodig grönska på Brac. Hotellet består av en huvudbyggnad med reception, lobby och gym samt en separat byggnad med bufférestaurang. Mitt emot restaurangen ligger en nybyggd bar. I trädgården ligger bungalower utspridda.

Hotellets poolområde har flera pooler, varav en är en infinitypool och en är separat barnpool. En av utomhuspoolerna och barnpoolen är uppvärmda fram till den 15/6 och efter den 1/9. Två poolbarer som erbjuder varma och kalla drycker. Det finns också en privat brygga med stegar ner i havet, ca 150 meter från hotellet. Det går också att bada från klipporna. Gratis solstolar och parasoller, både vid poolen och i närheten av bryggan. Handduksservice mot avgift.

Gratis gym och multi court som bland annat kan användas till att spela fotboll, basket och badminton. Det finns också ett nybyggt spa med utsikt över havet. Inomhuspool, bastu och ångbastu . Massage mot avgift. Gratis minigolf, bordtennis och boccia.

Gratis wifi på hela hotellet. Butik. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal för barn 4-12 år. Lekplats. Möjlighet att utöva olika vattensporter i Milna stad, mot avgift. Gratis hotellbuss till Milna centrum (ca 1,6 kilometer bort), fasta tider och mot reservation. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.00-14.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00. Tre gånger i veckan är det temakväll (kroatisk, mexikansk och dalmatisk).
  • BBQ middag, en gång per vistelse. Reservation krävs.
  • Glass, kl. 10.00-18.00.
  • Eftermiddagsfika, frukt och snacks, kl. 15.30-17.00.
  • Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl. 10.00-00.00 under perioden 20/6 - 5/9. Övrig period från kl. 10:00-23:00.
  • 4 ggr/dag erbjuds buss till och från Milna by.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hotellet erbjuder sina gäster att checka in online. Så här gör du! Högerklicka på länken och öppna i annat fönster: checkin.watermanresorts.com , välj "get access code" och fyll i den begärda informationen.