Arbeta på våra destinationer som Resmålsansvarig

Jobba som resmålsansvarig

Vill du leda och utveckla en ort på en större destination? Gillar du att lösa problem och är duktig på att leda och motivera människor? Då kan du söka tjänsten som resmålsansvarig.

Beskrivning av tjänsten

Som resmålsansvarig har du ansvar för en mindre ort eller ö på destinationen och rapporterar till destinationschefen som har ansvar för hela destinationen. Du har personalansvar över reseledarna i ditt område och ansvar över den dagliga driften, så som att planera utflykter och aktiviteter. I samråd med destinationschefen leder du utvecklingen och upplevelsen i området och säkerställer att kundnöjdhetsmål och ekonomiska mål uppfylls. Du arbetar aktivt med att kvalitetssäkra alla produkter och tjänster på plats som hotell, utflykter och restauranger ni valt att samarbeta med. Du utför även administrativa arbetsuppgifter så som ekonomirapporter och reklamationer.

Vad krävs för att söka?

Du är organiserad, duktig på att leda andra människor och uttrycker dig väl i tal och skrift. Utöver kunskapskraven är det meriterande med universitetsutbildning, personalansvar, längre utlandsvistelse, arbete inom resebranschen, ledarutbildning och att ha jobbat flera säsonger som reseledare. 

Kunskapskrav

  • Jobbat som reseledare minst 1 år
  • Arbetslivserfarenhet minst 1 år, gärna inom service eller turism
  • 3-årig gymnasieutbildning, gärna inom turism
  • Tala och skriva bra engelska
  • Körkort B i minst 1 år