Jobba som Konceptansvarig

Jobba som Konceptansvarig

Har du förmåga att leda, utveckla och entusiasmera team och individer? Är du säljande och serviceinriktad? Då ska du söka tjänsten som Konceptansvarig.

Beskrivning av tjänsten

Som Konceptansvarig har du ansvar för att leda och samordna det operativa arbetet på ett av våra Apollo Mondo-hotell. Du har personalansvar över de medarbetare som är anställda av Apollo på hotellet. Du ansvarar för att säkerställa kundnöjdheten på hotellet. Du arbetar aktivt med försäljning av Apollo Mondos utbud på plats. I samråd med destinationschefen leder du utvecklingen och upplevelsen på hotellet. Du är Apollos ansikte utåt och en viktig länk mellan Apollo och hotellet.

Vad krävs för att söka?

Du är ansvarsfull och affärsmässig. Du är organiserad, har mycket goda ledaregenskaper och duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift. Starkt kundfokus, hög integritet, lösningsorienterad och snabbtänkt är egenskaper som är behövs för att klara av rollen. Utöver kunskapskraven är det meriterande med universitetsutbildning och arbete inom resebranschen. Du får gärna ha arbetat som reseledare, teamledare eller på ett koncepthotell.

Kunskapskrav

Jobba som barnledareErfarenhet av resebranschen

Jobba som barnledare3-års arbetslivserfarenhet inom service, hotell eller restaurang

Jobba som barnledareLedarerfarenhet

Jobba som barnledare3-årig gymnasieutbildning 

Körkort minst 1 årJobba som barnledare