Stora barnsemesterpriset

Stora Barnsemesterpriset 2020

På sajten barnsemester.se kan besökare betygsätta olika familjeattraktioner året om. I Stora Barnsemesterpriset 2020 tävlar företag, hotell och produkter som blivit nominerade med hjälp av poäng och testfamiljers bedömning. Vi är riktigt glada över att ha blivit nominerade i sju kategorier!

Just nu är årets omröstning i full gång. Gå gärna in och rösta på oss i de olika kategorierna nedan - senast 10 mars!

Bästa reseföretag för barnfamiljer

På Apollo vet vi hur man får den bästa familjesemestern. Och vi vet hur viktigt det är att barnen trivs och har det bra – för glada barn ger glada föräldrar. Tycker du att vi lyckas bra? Rösta då gärna på oss i kategorin "Bästa reseföretag för barnfamiljer"!

Rösta på oss Boka en familjesemester

Charter: Bästa familjekoncept

Apollo Mondo Family har vuxit fram utifrån våra resenärers önskemål och har alltid en lokal förankring i landet du besöker. Det är hotell för hela familjen att älska - alltid med barnklubb, simskola, gruppträning, gym och direkttransfer. Gillar du också Apollo Mondo Family? Lägg gärna din röst på oss!

Rösta på oss Läs mer om Apollo Mondo Family

Charter: Bästa Barnklubb

Club Polly & Mino är vår egen barnklubb med utbildad, skandinavisktalande personal och lärande, nyfikenhet och skoj i fokus!

Rösta på oss Läs mer om vår barnklubb

Bästa Charterhotell - Gran Canaria

I kategorin "Bästa Charterhotell för barnfamiljer – Gran Canaria" hittar vi vårt populära familjehotell Lopesan Baobab Resort vid Maspalomas sanddyner.

Rösta på oss Boka

Bästa Charterhotell - Rhodos

I kategorin "Bästa Charterhotell för barnfamiljer – Rhodos" är vårt populära hotell Mythos Beach Resort nominerat - ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. 

Rösta på oss Boka

Bästa Charterhotell - Kreta

I kategorin "Bästa Charterhotell för barnfamiljer – Kreta" finns vårt familjehotell Almyra Hotel & Village, en härlig oas för hela barnfamiljen vid stranden i Koutsounari.

Rösta på oss Boka

Bästa Charterhotell – Cypern

I kategorin "Bästa Charterhotell för barnfamiljer – Cypern" finns Malama Beach Holiday Village. Vårt familjehotell i Fig Tree Bay, beläget i en mysig liten vik med kristallklart vatten.

Rösta på oss Boka