Fråga en gäst om hotellet

Hotellrecensioner – fråga Apollos egna gäster om hotellet!

Vi vill göra det lätt för dig att åka på en fantastisk semesterresa. Därför väljer vi ut bra hotell, ger dig all fakta och visar omdömen och betyg från tidigare gäster. Men vi vet att du ibland har frågor som vi inte kan svara på. Som endast de som bott på hotellet kan svara på. Därför ger vi dig möjligheten att ställa frågor till de som redan bott på just det hotellet. Vi kallar det "Fråga en gäst."

Fråga en gäst

Få svar inom ett dygn

Måste man gå upp i ottan för att paxa solstolen? Är kuddarna fluffiga? Är chokladglassen godare än vaniljglassen? Det är exempel på viktiga semesterfrågor som du kan ställa till Apollos tidigare gäster på hotellet. Och hela 65 procent av de som ställer en fråga får svar inom 24 timmar. 

Betyg, omdöme, svar

På hotellsidorna kan du se betyg och detaljerade hotellomdömen från våra egna gäster, såväl som hotellrecensioner från Tripadvisor (som samlar recensioner av hotell, semestrar och restauranger). Intill betyget finns knappen ”Fråga en gäst om detta hotell”. Klicka på den och skriv din fråga – du behöver inte registrera dig eller skapa ett konto. Ange bara din mejladress så kontaktas du när du har fått ett svar.

Fråga du också!

Klicka här för att söka efter ett hotell som passar just dig, eller kolla vad andra frågat om det underbara träningshotellet Playitas Hotel, barnfamiljernas paradis Mythos Beach eller lyxiga vuxenhotellet Lindos Blu.