Flyg bekvämt och landa i paradiset

Apollo samarbetar med ett av världens bästa flygbolag, Thai Airways. Följ med på dessa bekväma flighter till Thailand i vinter!

Som enda charterbolag har nu Apollo inlett ett samarbete med Thai Airways, flygbolaget som är välkänt för sin höga komfort och trevliga service. I vinter flyger Thai Airways nya plan av typen Boeing 777-300ER från Sverige till Thailand. Det här betyder att du som resenär får större benutrymme, en egen tv-skärm och en lugnare atmosfär under din resa. Dessutom är faktiskt Thailandspriserna lägre jämfört med förra vintern! Det nya avtal Apollo har med Thai Airways är så mycket fördelaktigare i år att biljettpriserna har blivit lägre. Apollo och Thai Airways erbjuder direktflyg från Arlanda till populära Phuket och flyg via Bangkok till härliga Krabi.

Ytterligare en bonus med det nya samarbetet är att Apollos resenärer får möjlighet att boka platser i de ännu bekvämare avdelningarna Business Class och Premium Economy . Här sitter du extra skönt i stolar med flera vilolägen – ja, här finns till och med möjlighet att fälla ner sätet helt för några timmars skön sömn under resan. Flyg skönt, och landa utvilad och redo för din semester!