Bra Boende när barnen väljer

Att bo bra under resan är kanske det allra viktigaste för att semestern ska bli lyckad. Välj hotell med omsorg, så att alla i familjen blir nöjda. På Apollos hemsida finns kommentarer och omdömen från tidigare gäster, som kan vara till hjälp vid val av hotell.

Henrik, 9 år.

Vi valde hotell genom att söka på nätet och läsa tidigare gästers omdömen på Apollos hemsida, säger Elisabet Karlsson som reste till Rodhos med sin familj på fyra personer och bodde på hotell Mythos Beach sommaren 2013. Det viktigaste för familjen Karlsson inför resan var att ha tillgång till helt egen pool. Plus att de ville ha ett bra och fräscht boende. Det bästa var just den privata poolen, och att hotellrummet var både stort, rent och fräscht. Att hotellet låg så nära havet med underbar utsikt var också ett plus. Servicen upplevde vi som väldigt bra, all personal såväl i receptionen som i restaurangen. Vi fick uppleva det lite extra då jag råkade ut för en olycka på plats, och behövde hjälp. Jag drog min axel ur led i vår pool. Personal var snabbt på plats på vårt rum när vår dotter sprang till receptionen och bad om hjälp. En läkare kontaktades snabbt och vi fick också hjälp med taxi till sjukhuset. Det kändes tryggt och säkert!

Vad är viktigt för dig som barn på resan? Hur var det att bo på Mythos hotell?

Hanna, 12 år:
Det ska vara fina, fräscha rum och varma pooler. Mythos var ett jättefint hotell och jag var med på en aktivitet en stund på midsommarafton. Det viktigaste för mig var värmen och att få umgås med min familj.

Henrik, 9 år:
– Det jag tycker är viktigt på en resa är att ha många pooler, god mat för oss barn. Att rummen är fräscha och fina och att det finns en mysig uteplats där hela familjen kan samlas. Det är viktigt att personalen är trevlig och det var de på Mythos hotell. Det var ett perfekt hotell för att slappa och bada. Skönt att bo lyxigt, jag längtar tillbaka dit!

Familjesemestern blir riktigt lyckad med mycket aktiviteter att välja mellan – både för de stora och små i resesällskapet!