Tv-serien Älska mig

"Älska mig" på hotell Lopesan Baobab

I oktober 2019 var det äntligen premiär för Josephine Bornebusch tv-serie "Älska mig". Serien är i sex delar och följer tre familjemedlemmar. En av dem är Sten, spelad av Johan Ulvesson, som åker till Gran Canaria för att samla krafterna ett par veckor. Här har vi samlat allt du behöver veta om hotellet i "Älska mig" - Lopesan Baobab Resort!

Vad tyckte skådisarna?

Läs på Apollo-bloggen om vad skådespelerskan Görel Crona (Anita) tyckte om hotellet!

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria är hotellet dit karaktären Sten, i tv-serien Älska mig, reser för att samla krafter efter hans frus bortgång. Väl på plats träffar han kärleken igen, och vi får följa hans känsloliv bland palmerna och poolerna.

Lopesan Baobab Resort är ett vackert, femstjärnigt hotell med afrikanskinspirerad arkitektur. Det stiliga hotellet ramas in av en tropisk trädgård, och har inte mindre än sju pooler. Från hotellet är det bara en kort promenad till havet och den fina strandpromenaden i Meloneras

Hotellet hör till konceptet Apollo Mondo Family, vilket betyder att både barnklubb och träningspass finns vintertid. Dessutom kan du räkna med välsmakande mat på hotellets fyra restauranger, medan du i kaffe- och juicebaren Mondo Café kan köpa gott kaffe och nypressade juicer.

Boka Lopesan Baobab

 

Tips för en extra romantisk semester på Lopesan Baobab

Att det är lätt att bli förälskad här, både på TV och i verkligheten, råder det inga tvivel om. Här finns förutsättningar för alla typer av romantik - låna gåstavar för en härlig promenad i omgivningen, lös ett korsord ihop på en konstgjord strand, flyt omkring i den slingrande lazy river-poolen, eller njut av att bara vara i den härliga omgivningen. 

Vill du lyxa till det ytterligare? Om du bokar en svit, superiorrum, juniorsvit eller dubbelrum med privat pool får du ta del av hotellkonceptet Unique. Då börjar semesterdagarna med en härlig VIP-frukost. Ni får också tillgång till en reserverad del av poolområdet, en kuddmeny, tillträde till en VIP-lounge och ett härligt kit med doftljus, badsalt och badolja. Vid ankomst väntar två små vinflaskor - så att ni kan skåla in semestern med all rätt!