Resa med ospecificerad inkvartering

I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor. Denna typ av resor baseras på eventuella osålda platser på ordinarie charterflygningar. Detta innebär att flyget, men inte inkvarteringen, är detsamma som presenteras i Apollos program.

Inkvartering anvisas vid ankomst till flygdestinationen. Notera att inkvarteringen kan vara belägen var som helst på det utannonserade resmålet. Hotellet behöver inte ingå i Apollos ordinarie hotellprogram. I regel är inkvarteringen enkel och kan även innebära privat boende.

Flyttning från en inkvartering till en annan kan förekomma, ibland mer än en gång. Inkvarteringen innefattar del i dubbelrum/lägenhet. Möjlighet att garantera bad/dusch och wc på rummet finns samt att alla resenärer på en bokning får bo på samma hotell. Detta beställes i samband med bokning, i mån av tillgång, mot tillägg.

I sällskap om tre resenärer, som önskar dela boende, sover en resenär i extrabädd. Resesällskap kan inkvarteras i olika områden/hotell på resmålet. Tillfälle att ”köpa upp sig” kan finnas, men det garanteras inte. Möjlighet att endast köpa en del i dubbelrum finns inte.

Städning kan inte garanteras men inkluderas i vissa fall. Reseledarservicen fås genom Apollos servicekontor och kontakten ombesörjs av resenären. Måltider ingår inte.