Resevillkor för Fotbollspaket


1. Generellt gäller att ändring eller avbokning av Fotbollspaket inte tillåts. Eventuella kostnader från leverantör för ändring av hotell eller ändrad flygbiljett och därmed eventuella merkostnader, betalas av resenären. Allmänna- och särskilda villkor för Flexibla resor med reguljärflyg gäller för flyg och hotell.

2. Flytt av matchdatum är inte ovanligt och kan ske med kort varsel.  För att försäkra dig om att inte missa en eventuellt flyttat fotbollsmatch samt slippa onödiga kostnader, bör du räkna med minst tre nätter på destinationen. Vi rekommenderar starkt att om du bokat en helgmatch, är på plats på fredag och bokar hemresa måndag. Gäller det en match mitt i veckan, anländer tisdag och reser hem tidigast fredag.

3. Skulle matchen flyttas mer än 2 dagar, återbetalas pengar för fotbollsbiljetten, alternativt erbjuds resenären, om möjligt, biljetter till annan fotbollsmatch under perioden.

4. Vid ändring av matchdatum efter påbörjad resa, finns inte alltid möjlighet att distribuera ny biljett, varför den ursprungliga biljetten gäller för nytt datum.

5. Matchbiljetten är en värdehandling och måste bevaras av kund och återlämnas för att ersättning eventuellt ska kunna utgå vid flyttat/inställd match.

6. Resenären ansvarar själv för att sätta sig in i aktuellt regelverk gällande uppträdanden i samband med fotbollsmatch. Det innebär att Apollo inte godkänner återbetalning som gästen blir avvisade från arenan på grund av olämpligt uppträdanden felaktig matchklädsel på motståndarlagets läktare eller felaktig identifikation i samband med entré till arenan.