Thomas Cook Airlines (DK)

Thomas Cook Airlines Scandinavia prövade vingarna för första gången den 9 maj 2008, men vår historia går längre tillbaka än så. Innan vi blev vad vi är i dag var vi kända som MyTravel Airways och ännu tidigare hette vi Premiair. Vi är en del av Thomas Cook Northern Europe, som ägs av Thomas Cook Group plc. Tillsammans med vårt systerbolag i Storbritannien, Thomas Cook Airlines UK, har vi tillgång till närmare 100 moderna passagerarflygplan och det gör oss till en av världens ledande leverantörer av semesterresor.

Hemsida

https://se.thomascookairlines.dk/

Bagage

  • För att få checka in en resväska på flygplatsen måste du köpa till bagage. Välj själv vad som passar dig och betala bara för så många väskor du vill checka in. Handbagage ingår alltid. Lägg till bagage. Kostnad per incheckat bagage: 140 SEK under sommarsäsongen, 170 SEK under vintersäsongen. Bagage kan även köpas till på flygplatsen, men då mot en högre kostnad.
  • Totala maxvikten är 20 kg inklusive handbagage. Handbagaget får max väga 6 kg med maxmått: 55 x 40 x 20 cm.
  • Exempel: Om du checkar in 17 kg får handbagaget väga max 3 kg. Checkar du in 10 kg, får handbagaget ändå max vara 6 kg.
  • Är reslängden 28 dagar eller mer är frivikten 30 kg inklusive 5 kg handbagage. 

Specialbagage

Registrera hos AIRSHOPPEN på tel. +46-8-555 99 999. Betalas i förväg via onlinebetalning eller ombord på flyget. Se priser för specialbagage här.

Bagage vid endast flyg

Har du bokat endast flyg så kostar ditt bagage (per kolli) enligt följande:

  • Sommaren 2019: 250 SEK enkel resa. 350 SEK tur & retur.
  • Vintern 19/20 och sommaren 2020: 125 SEK enkel resa. 250 SEK tur & retur.

Mat ombord

Går att beställa i samband med bokningen eller under min bokning. För information om specialmat som inte finns som tillval, kontakta Apollo.

Taxfree

Förbeställ taxfree för din resa med Thomas Cook Airlines.

Förboka sittplats

Logga in på din bokning på AIRSHOPPEN på Thomas Cooks hemsida och boka din sittplats. Bokning av sittplats görs tidigast 24 timmar efter bokningstillfället. För mer information  vänligen besök Thomas Cooks hemsida.

Uppgradera klass

Kontakta Apollo vid önskemål om att uppgradera klass.

Speciella behov

Kontakta Apollo så att vi kan hjälpa till att boka in rätt assistans för just Era behov