Thomas Cook Airlines (DK)

Thomas Cook Airlines Scandinavia prövade vingarna för första gången den 9 maj 2008, men vår historia går längre tillbaka än så. Innan vi blev vad vi är i dag var vi kända som MyTravel Airways och ännu tidigare hette vi Premiair. Vi är en del av Thomas Cook Northern Europe, som ägs av Thomas Cook Group plc. Tillsammans med vårt systerbolag i Storbritannien, Thomas Cook Airlines UK, har vi tillgång till närmare 100 moderna passagerarflygplan och det gör oss till en av världens ledande leverantörer av semesterresor.

Hemsida

thomascookairlines.se

Bagage

  • Totala frivikten är 20 kg inklusive handbagage. Handbagaget får max väga 6 kg med maxmått: 55 x 40 x 20 cm.
  • Exempel: Om du checkar in 17 kg får handbagaget väga max 3 kg. Checkar du in 10 kg, får handbagaget ändå max vara 6 kg.
  • Är reslängden 28 dagar eller mer är frivikten 30 kg inklusive 5 kg handbagage. 
  • Har du bokat endast flyg, kostar det 295:- för ett kolli för ut- och hemresan och vikten på bagaget får inte överskrida flygbolagens ordinarie frivikt. Väljer du att betala avgiften på flygplatsen är priset 500:-

Specialbagage

Registrera hos AIRSHOPPEN på tel. +46-8-555 99 999. Betalas i förväg via onlinebetalning eller ombord på flyget. Se priser för specialbagage här.

Mat ombord

Går att beställa i samband med bokningen eller under min bokning. För information om specialmat som inte finns som tillval, kontakta Apollo.

Taxfree

Förbeställ taxfree för din resa med Thomas Cook Airlines.

Förboka sittplats

Logga in på din bokning på AIRSHOPPEN på Thomas Cooks hemsida och boka din sittplats. Bokning av sittplats görs tidigast 24 timmar efter bokningstillfället. För mer information  vänligen besök Thomas Cooks hemsida.

Uppgradera klass

Kontakta Apollo vid önskemål om att uppgradera klass.

Speciella behov

Kontakta Apollo så att vi kan hjälpa till att boka in rätt assistans för just Era behov