KLM Royal Dutch Airlines (KL)

www.klm.com

KLM Royal Dutch Airlines grundades i oktober 1919 och är det äldsta reguljärflygbolaget i världen som fortfarande är verksamt i sitt ursprungliga namn. KLM-gruppen har sin bas i Amsterdam och 2016 körde de flygrutter över hela världen med mer än 200 flygplan, med intäkter på 10 miljarder euro och 32 000 anställda.

Bagage Mat ombord Taxfree Förboka sittplats Speciella behov

Bagage

Incheckat bagage på max 23 kg samt ett handbagage på max 12 kg med maxmåtten 55 x 35 x 25 cm. För att läsa mer, vänligen besök KLMs bagagesidor.

Specialbagage

På grund av att utrymmet i flygplanet är begränsat måste du boka transporten av vissa typer av specialbagage så tidigt som möjligt – senast 48 timmar före avresa. Det gör du genom att logga in på din bokning på KLMs hemsida.

Mat ombord

Mat ingår på våra flygningar med KLM. Läs mer om måltider ombord. De vanligaste special-måltiderna går att beställa i samband med att du bokar din resa. För ytterligare information vänligen besök KLMs hemsida.

Förboka sittplats

Förbeställ sittplats ombord på KLM här. Eventuella kostnader kan tillkomma. Du har även möjlighet att välja en ordinarie sittplats så fort incheckningen har öppnat.

Uppgradering

Uppgradering är möjligt. Läs mer om hur du uppgraderar dig på KLM här.

Speciella behov

Kontakta Apollo så att vi kan hjälpa till att boka in rätt assistans.