BRA - Braathens Regional Airlines (TF)

flygbra.se

2016 etablerades varumärket BRA (Braathens Regional Airlines) efter en sammanslagning av flera regionala, svenska flygbolag som redan ingick samma svenska koncern: Braathens Aviation med bl.a. Golden Air och Malmö Aviation.

Bagage

För att få checka in en resväska på flygplatsen måste du köpa till bagage. Välj själv vad som passar dig och betala bara för så många väskor du vill checka in. Handbagage ingår alltid. Lägg till bagage. Kostnad per incheckat bagage: 140 SEK under sommarsäsongen. 170 SEK under vintersäsongen. Bagage kan även köpas till på flygplatsen, men då mot en högre kostnad.

  • Totala maxvikten är 20 kg inkluderat handbagage. Handbagaget får max väga 8 kg med maxmått: 55 x 40 x 25 cm.
  • Exempel: Om du checkar in 17 kg får handbagaget väga max 3 kg. Checkar du in 10 kg, får handbagaget ändå max väga 8 kg.
  • Spädbarn får medta en barnvagn med maxvikt 20 kg eller en bilbarnstol utan extra kostnad. Observera att spädbarn inte är tillåtna att resa med varken incheckat bagage eller handbagage. 

Bagage vid endast flyg

Har du bokat endast flyg så kostar ditt bagage (per kolli) enligt följande:

  • 125 SEK enkel resa. 250 SEK tur & retur.

Specialbagage

Kontakta Apollo.

Mer information om bagage på BRA.

Mat ombord

Går att beställa i samband med bokningen eller under Min bokning. De vanligaste special-måltiderna går att beställa i samband med att du bokar din resa, för ytterligare information om specialmat kontakta Apollo i god tid före avresa. Gällande speciella allergier, t.ex. nötallergi, är det viktigt att känna till att spår av nötter i maten kan förekomma. Flygbolaget kan heller inte garantera nötfria flygningar. Passagerare med nötallergier rekommenderas därför att medbringa egen mat ombord på flyget samt ett läkarintyg på engelska för att visa upp vid säkerhetskontrollen. Kom ihåg att alltid ha eventuell medicin med i handbagaget.

Förbokning av sittplats och uppgradering

Bestäm själv var du vill sitta. Förbokning av sittplatser är möjlig fram till senast 6 dagar innan avresa. Boka din sittplats här.

Uppgradering ej möjlig, men på vissa avgångar erbjuds möjligheten att förboka ett ledigt mittensäte. Begränsat antal. (Finns detta tillgänglig kommer det upp som en möjlighet i samband med att du bokar din sittplats.)

Speciella behov

Kontakta Apollo så att vi kan hjälpa till att boka in rätt assistans.