Respati Beach

  • Precis vid stranden
  • Nära centrum
  • Minimalistisk interiör möter balinesisk tradition

Respati Beach blandar minimalistisk inredning med traditionella dekorationer från Bali. Resultatet blir ett modernt hotell med en genuin balinesisk känsla. Här finns också en tropisk trädgård och ett poolområde, alltihop på ett fantastiskt läge precis bredvid stranden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum plus för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt var toppen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 420 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Respati Beach är ett mellanstort hotell beläget precis vid stranden i Sanur, Bali. Här väntar semester i lugn och ro - du bor i grönskande omgivningar med harmoniskt inredda rum. På hotellet finns ett poolområde med sköna solstolar och parasoll. Vill du hellre bada i havet är ligger stranden runt knuten.

Börja semesterdagarna med med en härlig frukostbuffé på hotellets restaurang Waroeng Nelajan, där du har fantastisk utsikt över stranden och Indiska Oceanen.

På Respati Beach surfar du med gratis wifi. Hotellet har ett bra läge precis vid stranden och ett kort avstånd till närmaste centrum. Varför inte hyra cyklar (mot avgift) och åka på en upptäcktsfärd i området? Massage finns mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.H Halvpension består av frukostbuffé och en trerättersmeny till lunch eller middag. (Dryck ingår inte.)