Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med markterrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med balkong. I entréplan finns ett vardagsrum med två enkelsängar och en liten sittgrupp samt en extra toalett. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng och ett badrum med badkar samt wc. Öppen planlösning mellan våningarna. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Kaffemaskin Espresso - kapslar ingår. Tv i vardagsrummet och på sovloftet. Play Station (konsol och spel) mot förfrågan. Hårtork. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 71 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. I entréplan finns ett vardagsrum med ett badrum med badkar och wc. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Wifi, luftkonditionering och deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Kaffemaskin Espresso - kapslar ingår. En tv i vardagsrummet och en tv på sovloftet. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i sviten.

För gäster boende i juniorsviter ingår extra service och faciliteter på hotellet. Till exempel erbjuds:

  • Tillgång till The Level lounge som bjuder på cocktails på kvällarna.
  • Tillgång till The Level pool där det serveras te på eftermiddagarna.
  • En egen strandremsa med balinesiska solsängar.

Välj mellan frukosten på restaurang El Patio eller på restaurang Sorrento. Tvätt av två plagg per person och dag ingår. Du får företräde till bokning i à la carte-restauranger och till behandlingar i spa. Vissa The Level faciliteter har en åldersgräns på 12 år.

Rumsstorlek: ca 71 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Svit

Sviter med uteplats och poolaccess och poolutsikt. På terrassen finns stolar, solstolar och parasoller samt en stege ner i den gemensamma poolen. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person med möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två räknas in i maxantalet personer i sviten.

Rumsstorlek: ca 62 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.