Rumstyper på Candi Beach Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum belägna i hotellets östra byggnad, nära havet. Tv med satellitkanaler. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum

Dubbelrum belägna i hotellets västra byggnad. Tv med satellitkanaler. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow belägna i hotellets trädgård. Tv med satellitkanaler. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-2 personer

Enrumsvilla

Fräscha enrumsvillor med en privat pool på uteplatsen. Bred säng (200x200 cm). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer

Svit

Nybyggda sviter som har jacuzzi på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer