Kundomdömen om Seashell Suites & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
stora rum och bra service
-
när vi beställde låg hotellet på annan plats närmre havet. renlighet med livsmedel. alla i vårt sällskap blev magsjuka, ganska snabbt och det vi ätit gemensamt och detsamma var frukostarna.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Hotellet var som en oas i det intensiva candolim med flera bra pooler och en grönskande trädgård. Trevlig personal, utmärkt service, god frukost och rymliga och fräscha rum.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Nära till det mesta. Trevlig personal.
-
Lite bättre golvstädning.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


10 av 10

+
-
Frukost utomhus saknas !

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

394 omdömen
Utmärkt
 
359
Väldigt bra
 
30
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-02-09

Inlägg av 828pop Boden, Sverige

Hollyday

Bodde på Seashell två veckor i januari 2020. Jag har bott på många hotell i Candolim och Calangute sedan 2010, detta är ett av de bästa. Mycket god frukost, trevlig personal, städning varje dag, bra sängar. Väljer detta hotell även nästa gång.

 
2020-01-13

Inlägg av Journey63606514581

Här blev jag otroligt väl mottagen av den fantastiska personalen som gjorde min vistelse till en oförglömlig upplevelse

Hotellet är bekvämt och vackert, har en fin restaurang som serverar allt från goanska rätter, rätter från övriga Indien och internationella rätter. I den största poolen kan man simma långa längder och få rejäl motion. Men det absolut bästa med hotellet är dess underbara personal som förutom att ge dig god service är omtänksamma och behandlar dig med värme. Den bästa hotellpersonal jag någonsin träffat!

 
2020-11-30

Inlägg av Dhaval S Mumbai (Bombay), Indien

Goa - Seashell Villas

We stayed in villas inside the hotel. Villa was amazing, very well made with top quality furniture and very spacious rooms and drawing room. No one can say that this villas were 5 year old, the way they have maintained the property, it seemed that it’s just been made couple of years back. Food- Excellent!! We must have tried various veg and non veg and even pastries. None of us out of 6 people could find anything which was not good. Service- Well trained, hospitality service should be like what they showed us! They were bang on in every department, be it food, cleanliness, following covid guidelines. Managers and Owners- everyday personally used to check on every family who came for breakfast. You made us feel like home.

 
2020-11-29

Inlägg av Ravi R Bangalore, Indien

Goa

It was a wonderful and pleasant stay at Seashell, the staff are so courteous and supportive. Special thanks to Deven Moolya who guided us to visit best places around.We never felt we are away from our home. I visit Goa every year look for the better stay year on year but I would say I found the best place to stay in Goa hence no more looking going forward. Thanks again.

 
2020-11-28

Inlägg av Rocshana

Great property, Fabulous Location & Wonderful service

Mr Mario the hotel manager took a keen interest in our stay and went out of his way to help us with a medical emergency. We had a wonderful stay and will definitely visit again soon. The location is fabulous and was most convenient as it was 5min from the beach and has ample food places around. Thank you Team Seashells :)