Kundomdömen om Seashell Suites & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
stora rum och bra service
-
när vi beställde låg hotellet på annan plats närmre havet. renlighet med livsmedel. alla i vårt sällskap blev magsjuka, ganska snabbt och det vi ätit gemensamt och detsamma var frukostarna.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Hotellet var som en oas i det intensiva candolim med flera bra pooler och en grönskande trädgård. Trevlig personal, utmärkt service, god frukost och rymliga och fräscha rum.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Nära till det mesta. Trevlig personal.
-
Lite bättre golvstädning.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


10 av 10

+
-
Frukost utomhus saknas !

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

435 omdömen
Utmärkt
 
399
Väldigt bra
 
31
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-02-09

Inlägg av 828pop Boden, Sverige

Hollyday

Bodde på Seashell två veckor i januari 2020. Jag har bott på många hotell i Candolim och Calangute sedan 2010, detta är ett av de bästa. Mycket god frukost, trevlig personal, städning varje dag, bra sängar. Väljer detta hotell även nästa gång.

 
2020-01-13

Inlägg av Journey63606514581

Här blev jag otroligt väl mottagen av den fantastiska personalen som gjorde min vistelse till en oförglömlig upplevelse

Hotellet är bekvämt och vackert, har en fin restaurang som serverar allt från goanska rätter, rätter från övriga Indien och internationella rätter. I den största poolen kan man simma långa längder och få rejäl motion. Men det absolut bästa med hotellet är dess underbara personal som förutom att ge dig god service är omtänksamma och behandlar dig med värme. Den bästa hotellpersonal jag någonsin träffat!

 
2021-03-06

Inlägg av Novem19

Excellent stay in the Hotel Wing

We stayed in the Hotel wing for 6D +5N from 28th Feb 2021. It was a very memorable stay with wonderful facilities and service by the entire staff. The hotel ambiance, size of room, amenities, cleanliness were amazing. Covid protections at every step was admirable. The breakfast had a varied spread and was well laid out. We also had a few meals at the hotel which were very well prepared, good quantity and exceedingly reasonably priced. The best feature, besides material things, was the always smiling staff ready to assist beyond routine courtesy, be it front desk, room service, restaurant etc. It made us feel real welcome.

 
2021-02-26

Inlägg av SnehaR178 Hyderabad, Indien

Seashells suites and. Resorts was a memorable stay!

Hi , We stayed at Seashells for 2 N + 3 D and thoroughly enjoyed the hospitality, room decor, hygiene standards and food. I can vouch for the supportive and caring staff, comfortable stay arrangements in luxurious rooms and the superb breakfast served in the hotel. We also celebrated memorable days with family and every aspect of the day was planned by the staff who provided complimentary cake and room decor. Definitely must visit and to be cherished days there!

 
2021-02-25

Inlägg av Sanjay K Indore, Indien

Great Hospitality

I have been frequent visitor of Goa and every time try to experience a new property but this will always remain in my memory and would like to stay here again. Location is good very close to beach, large rooms, very neat and clean, lovely landscaping, staff is very helpful, personally attended by owner, manager. Special mention of Chef who personally looked into our likings and was serving. Breakfast was superb... Very neat, clean, hygienic