Kundomdömen om Seashell Suites & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
stora rum och bra service
-
när vi beställde låg hotellet på annan plats närmre havet. renlighet med livsmedel. alla i vårt sällskap blev magsjuka, ganska snabbt och det vi ätit gemensamt och detsamma var frukostarna.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Hotellet var som en oas i det intensiva candolim med flera bra pooler och en grönskande trädgård. Trevlig personal, utmärkt service, god frukost och rymliga och fräscha rum.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Nära till det mesta. Trevlig personal.
-
Lite bättre golvstädning.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


10 av 10

+
-
Frukost utomhus saknas !

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

447 omdömen
Utmärkt
 
411
Väldigt bra
 
31
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-02-09

Inlägg av 828pop Boden, Sverige

Hollyday

Bodde på Seashell två veckor i januari 2020. Jag har bott på många hotell i Candolim och Calangute sedan 2010, detta är ett av de bästa. Mycket god frukost, trevlig personal, städning varje dag, bra sängar. Väljer detta hotell även nästa gång.

 
2020-01-13

Inlägg av Journey63606514581

Här blev jag otroligt väl mottagen av den fantastiska personalen som gjorde min vistelse till en oförglömlig upplevelse

Hotellet är bekvämt och vackert, har en fin restaurang som serverar allt från goanska rätter, rätter från övriga Indien och internationella rätter. I den största poolen kan man simma långa längder och få rejäl motion. Men det absolut bästa med hotellet är dess underbara personal som förutom att ge dig god service är omtänksamma och behandlar dig med värme. Den bästa hotellpersonal jag någonsin träffat!

 
2021-05-08

Inlägg av kalyanigandhi North Wales, Storbritannien

Second stay here and felt like coming home

One of my favourite hotels in Goa, beautifully maintained super- clean property - in spite of lockdowns having reduced guest numbers no effort too small and no blade of grass left to grow crazy! We spent 10 days last week and we’re looked after so well - what can I say , the owners take so much pride and care to run an establishment that not only looks after their guests so well but also their staff . Wonderful team and look forward to returning to this little bit of oasis in North Goa - Thank you !!

 
2021-04-27

Inlägg av rajson12345

one of the best stay in SEA SHELL

it was one of the memorable stay in SEA SHELL , specially about their customer service (From everybody) including the owners, their food was amazing not only the food but the entire property. 5 STARS.

 
2021-04-20

Inlägg av Kmutha90 Kaiserslautern, Tyskland

Hospitality - Redefined

Been travelling around the globe for last 8 years, but didn’t experience such hospitality and warmth until now. Even with pandemic going on, everything was perfect and special precautions were taken to keep everyone safe. The breakfast spread was fabulous and everything made fresh according to order. Lunch/Dinner/Snack options were also equally great. Chef Nitin + Team were always there for us and they even offered to cook something special for our 8 month old daughter. Also special mention of the Owner, Director and complete hospitality team who made sure that we were happy and satisfied throughout our stay. Keep up the good work and we will definitely comeback again 😊