Kundomdömen om Ruffles Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,8 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,8 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,1 / 10
Faciliteter
 
5,6 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
5,8 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Resturangen
-
Fräscha till toaletten, se till att det är fläckfria lakan när det bäddas rent, ha bättre ordning vid poolen att man duschar av sig sanden innan man badar, att man använder badkläder, Att frukosten är klar kl 8, personalen kan inte komma några minuter före 8,

Bekräftad gäst: 2020-02-28


7 av 10

+
Personalen,läget.
-
Det första rummet vi fick hade en säng som var 140 bred och en ac som lät illa.Efter 3 dagar fick vi byta rum, den var mycket bättre. Standarden på rummen verkar vara ojämn.

Bekräftad gäst: 2020-02-21


6 av 10

+
Läget och städningen av rum.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2020-02-17


2 av 10

+
en av poolerna och hjälpsamma killar i personalen
-
frukosten inget kallt att dricka! konstigt dåligt med porslin alltid slut.. råttor på hotellet, finns medel för det en hund som bodde på på hotellet ,hundskit överallt ... delux rum vad innebär det? kan man undra.. värdeskåp i trä? kostade 300 kr allt var fuktigt när man hämtade det, var det brandsäkert? när vi kom fick vi fel rum skulle ha markplan, men det löst sig hotell vakten låg och sov på kvällarna när vi kom hem, vi fick väcka honom, sedan när man gjort det kom nästa han i receptionen låg på ett bord jämte receptionen och sov , fick väcka honom för att få nyckeln... det var inte fint på hotellet skräp och ovårdat överallt, kom en och fixade gräsmattan när vi varit där i 1 1/2 vecka men resten? en av poolerna gick inte att bada i den rengjordes inte, löv och skräpöverallt.. bilderna var fina men verkeligheten? våran toa fick dom laga 3 gånger den läckte och satt inta fast i golvet.. då bodde vi i ett av dom finaste rummen delux rum! gjorde vi det? hur vet man... skulle gärna vilja ha lite respons på detta...

Bekräftad gäst: 2020-02-03


3 av 10

+
Läget
-
Allt !Smutsiga gångar på hotell o poolområde. Dålig info om hotellet, oangagerad personal vid frukosten Vi betalade dricks varje dag för att få en bättre städning men det saknas en hel del ändå Tur att vi är vana vid Indien

Bekräftad gäst: 2020-01-24


9 av 10

+
Rummet,poolen och trevlig personal-
-
Duschdraperi i badrummet. Bättre brödsorter-

Bekräftad gäst: 2020-01-13


10 av 10

+
Personalen och servicen
-
Duschdraperier i duschen

Bekräftad gäst: 2020-01-13


1 av 10

+
Centralt läge
-
Allt

Bekräftad gäst: 2019-12-27


9 av 10

+
Rent och ordningsamt.
-
Receptionen kanske borde ligga närmare ingången till hotellet

Bekräftad gäst: 2019-11-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

251 omdömen
Utmärkt
 
84
Väldigt bra
 
78
Bra
 
52
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2020-03-10

Inlägg av mammaEVA1957 Stockholm, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell. Hjälsam personal. Inga problem med att få byta rum då min man har svårt att gå i trappor. Frukosten var så där. God mat i restaurangen. Underhållning varje kväll med livemusik. Ren pool.

 
2020-01-20

Inlägg av Cosmopolitan608434

Bra läge!

Fint hotell, bra rum, bra städning, ren pool, trevlig personal. 5min från stranden.Frukost ingår(kaffe, bröd, marmelad,smör)Nära till mataffär,apotek,ATM. Bra restauranger i närheten(bla Mermaid). Tack Sandie/y? för toppenstädning. Återkommer gärna!

 
2020-01-06

Inlägg av stefandif Stockholms län, Sverige

Semester

Ett bra hotell trevlig personal. Vi fick byta rum utan några problem då jag har svårt att gå i trappor. Bra pool som var ren och fin. Minus lite hög musik i baren annars är det ett bra hotell. Vi har varit i Goa 8 gånger

 
2018-04-11

Inlägg av birthee2017

Birhe

Bra läge 3 minuter från stranden och med centrum alldeles utanför entrén. Rummen är fräscha och varje rum har en liten altan/balkong utanför med plats för 2 stolar.Personalen är jättetrevlig och hjälper gärna till med att ge förslag på utflykter samt att ordna dem.

 
2016-02-20

Inlägg av Snollan Jönköping, Sverige

Bra Restaurang

Vi har besökt Ruffles ett antal gånger när vi varit i Goa! Mycket god och vällagad mat med underbar personal. Underhållning på kvällarna. Rena och fina toaletter. Ej bott på hotellet men vi återkommer varje gång vi besöker Candolim. Väl värt ett besök!