Kundomdömen om Bloom Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-22


7 av 10

+
Väldigt trevlig personal. Bra service. Bra städning. Fräscha rum.
-
Air-con gick bara att ha på ett läge, dvs full fart eller ingen air-con alls. Normalt sett finns det flera steg på fläkten. Det fanns det här också, men det fungerade ej. Det var likadant på alla rum. Kollade nämligen detta. Väldigt irriterande!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

452 omdömen
Utmärkt
 
308
Väldigt bra
 
98
Bra
 
23
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-12-08

Inlägg av Sabinekleman

Prisvärt hotell med trevlig personal

Bra och välstädat hotell đŸ€— . Personalen är supertrevliga , hjälpsamma och service inriktade både i receptionen och restaurangen. Det var mycket viktigt för dem att vi skulle trivas, njuta av vår semester. De hjälpte även till med tips på olika utflykter . Ett extra stort tack till Azhar , Raj och Azar för sin hjälpsamhet och gästvänlighet. Extra tack till den trevliga killen som städade vårt rum 523 under vår vistelse 29/11-8/12 2019 . Bilden nedan är bara ett exempel på hans konstnärliga talanger😊 ☀// Jytte och Sabine

 
2021-01-15

Inlägg av Henish8787

Very poor services

No one was listen us... And noone give proper answer to us not on reception,not on room service , not in restaurant no one was entertain us... No proper management. I was travel with my 2 years old baby so I want early check in and I also informed to hotel but instead to early they gave us late check in almost 2:45 instead of hotel check in time was 2:00 p.m.i was reached hotel at morning 6:30 a.m. also in breakfast they didn't gave us properly. Sometime food is not on counter and sometime crockery was not available. One chef Mr.khilap was good and co operative guy.i like his nature

 
2021-01-07

Inlägg av Rudratank24

Review for the breakfast prepared from chef khilap Singh.

The pancakes and masala omelette prepared by chef khilap was just amazing the fluffy pancakes. The taste was delicious. Me and my family loved the service asector well as the politeness of the chef and the management for the chef to prepare food was excellent. I enjoyed a lot.

 
2021-01-04

Inlägg av Prasadcin

Awesome vacation trip.

Very nice family stay at Hotel bloomsuit ,amenities ,services was best. New year celebration and arrangement was perfect including beverages. Total staff including reception was very polite and optimistic. John ,Abhijeet,Ali are few names who are very friendly in nature.

 
2021-01-03

Inlägg av Jiddasaf

Amazing stay.

Great ambiance and environment. All staffs are good and friendly. Great service. Following all covid hygiene protocols. Locations is good just 800 mtrs walk to the beach. 4 km to baga beach. Over all very good place for stay.