Kundomdömen om Bloom Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-22


7 av 10

+
Väldigt trevlig personal. Bra service. Bra städning. Fräscha rum.
-
Air-con gick bara att ha på ett läge, dvs full fart eller ingen air-con alls. Normalt sett finns det flera steg på fläkten. Det fanns det här också, men det fungerade ej. Det var likadant på alla rum. Kollade nämligen detta. Väldigt irriterande!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

491 omdömen
Utmärkt
 
339
Väldigt bra
 
102
Bra
 
24
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2019-12-08

Inlägg av Sabinekleman

Prisvärt hotell med trevlig personal

Bra och välstädat hotell 🤗 . Personalen är supertrevliga , hjälpsamma och service inriktade både i receptionen och restaurangen. Det var mycket viktigt för dem att vi skulle trivas, njuta av vår semester. De hjälpte även till med tips på olika utflykter . Ett extra stort tack till Azhar , Raj och Azar för sin hjälpsamhet och gästvänlighet. Extra tack till den trevliga killen som städade vårt rum 523 under vår vistelse 29/11-8/12 2019 . Bilden nedan är bara ett exempel på hans konstnärliga talanger😊 ☀️// Jytte och Sabine

 
2021-07-27

Inlägg av Reikifollower

Vacation with family

Thank you so much for given Best service..Nice hotel and environment, wonderful swimming pool view from balcony, walking distance from calungate beach, everything is perfect,wants to say special Thanks to Mr Varun sir and ma'am.

 
2021-06-17

Inlägg av sanjaysaha81 Mumbai (Bombay), Indien

We liked the stay here

We stayed here for two nights during Christmas of 2020. The hotel was very clean and they made all efforts (sanitizers, social distancing, mask on) to keep it safe for us. So, thank you for that. The hotel was in a very good location with everything within reach. It was not very near to beach but within walkable distance. The check in and check out could have been faster for pre paid bookings. We loved their breakfast spread which had enough option post that lockdown situation. The pool was closed as per Government directions, so no complain. The rooms were nice and comfortable. Special thanks to Amol from housekeeping who kept our room very clean. Overall good stay and surely would recommend this hotel to others.

 
2021-04-30

Inlägg av VaibhavP371

Not 5 Star but not Less then any 5 star

Loved the service , location is prime and contected to most places near by , one get a service of bike and car rental as well , staff is super friendly and is super helfpul , most of the beachs of north goa are near by only , will surely re visit when things will be better in our country

 
2021-04-28

Inlägg av ravipandey_official

Shooting

Very good staff, good service , specially Abhijeet who took care in a very good way...hotel bloom suits and staff seriously superb, i was here for 10 days and I really enjoyed my stay with bloom suits team.