Deluxerum

Deluxerum med tv med satellitkanaler och minibar med gratis mineralvatten. Vattenkokare. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. strykjärn och strykbräda på förfrågan. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbeläsng eller två enkelsängar. Möjlighet till extraädd för en tredje person. Gratis wifi och luftkonditionering. Minibar med gratis mineralvatten. Vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda lam lånas på förfrågan. Hårtork. Badrum med badkar ellre dusch samt wc. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i ny del

Dubbelrum i ny del med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för en tredje person. Gratis wifi och luftkonditionering. Minibar med gratis mineralvatten. Vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna på förfrågan. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.