Kundomdömen om Whispering Palms

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2718 omdömen
Utmärkt
 
1400
Väldigt bra
 
932
Bra
 
265
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2019-03-29

av Liselott A Sweden

Mysigt!

Det var 9e gången jag reste till Candolim, 7e gången som vi bodde på Whispering. Helt fantastisk personal och service. Maten, som alltid varit bra var bättre än någonsin! Bra rum (om man inte bokar de billigaste), nära till stranden. Gillar man att träna så finns ett helt OK gym med delvis helt nya maskiner. De har också gjort ett ganska stort "bibliotek" med böcker som tidigare gäster har lämnat kvar.

 
2019-01-01

av 109ragnarl Lessebo, Sverige

Utmärkt hotell i Candolim, Goa

Whispering Beach Hotel är en positiv överraskning, ligger nära stranden, utmärkt mat, fräscha rum och en mycket serviceinriktad personal. Nyårsgalan var väldigt trevlig och bjöd på fantastiska maträtter. Mycket britter här verkar vara ett populärt resmål för dessa. Birgitta och jag är helnöjda och vem vet ”maybe back next new year” again👋👋👋Förresten vi reser med Apollo och vill tacka guiden Kasper för bra information!

 
2018-02-23

av Micti

Familjärt och trevligt

Al inclusive hade allt man kunde önska sig, fina drinkar och två barer. Bartenders som tog upp beställningar från solstolen. Fint poolområde med härlig pool. Pizza och hamburgare om inte maten på buffén passade. Jättegod mat och fräscht utbud. Underhållningen var ofta bra & underhållningen höll lagom ljudnivå. Personalen var underbar och vi kommer återvända nästa år. Det negativa var vårt rum som var i gamla delen och var nedslitet och en 150 säng på tre personer kändes litet. Vi försökte byta rum men hotellet var tyvärr fullbokat. Den ena poolskötaren (i vit skjorta) var heller inte så trevlig, stod och vaktade solstolar på morgonen och skällde på övrig poolpersonal men all annan personal underbar.

 
2017-09-02

av Mauri_Junes Sundsvall, Sverige

Vi återkommer år efter år

Vi har besökt Whispering Palms Beach Resort sammanlagt ett tiotal gånger och är nöjda med hotellet och personalen. Hotellet har förbättrats hela tiden t ex matsalen och servicen. Vi har alltid fått bra service och vill verkligen rekommendera detta hotell!

 
2017-02-20

av evar992 Stockholm, Sverige

Mycket god mat och underhållning.

God mat och bra service. Pool och nära till stranden. Nära till shoppingbutiker däri det fanns ett stort utbud av kläder och indiska souvenirer. Billigt att ta taxi till närliggande orter stränder. Hyra scooters billigt för den våghalsige.