Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Miljöer och byggnader var trevliga. Sängarna var bra och trevlig balkong.
-
Frukostbuffé var inte anpassad för svenskar. Noterade att juicen som serverades var från förpackning vilket är bra men så hälldes det i is i serveringstillbringaren. Vid förfrågan om vad isen var gjord på så fick vi ett mumlande svar om att isen var gjord av silat vatten, vilket inte säger oss så mycket om det finns bakterier i isen. Hade önskat yoghurt, pålägg som ost , gärna något annat bröd än formfranska, skivade grönskar som hade sköljt i rent vatten. En av oss fick turistmage och vi fick ta frukost med till rummet men bara med hjälp av personalen men den dagen fick vi ingen rengöring av rummet och nya vattenflaskor. Vid påtala om detta påstod person i receptionen om att städning inte skedde varje dag och att då skulle då kosta extra. Då det är viktigt med hygien vid magsjuka så bad vi att få toaletten rengjord, få toalettpapper, vatten och rena handdukar. Vilket vi då fick straxt efter. Men vi tycker att det är konstigt då vi fick detta alla andra dagar som vi bodde där. I ett av de två rum som vi hyrde saknades kyl och i dess badrum saknades ett spjäll i toalettfönstret. Spjällen var ersatta för fönsterglas. Lampan gick sönder i toaletten och den blev inte bytt under tiden vi bodde där. Sonen som bodde i rummet tyckte att det var lite jobbigt att duscha med glipa som uppstod efter den saknade spjället.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


7 av 10

+
Läget var det bästa med hotellet, det var tyst och lugnt då det låg lite avsides från huvudgatan och restaurangen lagade väldigt god mat. Trevlig personal. Proffsig skräddare. Fin pool. Enkla, men rena och funtionella rum. Vi fick mycket för pengarna på detta hotellet.
-
Frukosten var tråkig. Det kunde varit fler pålägg, fler sorters juice mm ... Musiken var lite väl hög på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


7 av 10

+
TREVLIG PERSONAL OCH MAN KÄNDE SIG TRYGG.
-
APOLLO INFORMATION. INGET OM HOTELLET.

Bekräftad gäst: 2020-01-06


7 av 10

+
Den vänliga personalen och bra städning.
-
Vi blev lite lurade av att det "beach" ingår i hotellnamnet.

Bekräftad gäst: 2020-01-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

487 omdömen
Utmärkt
 
189
Väldigt bra
 
162
Bra
 
73
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2020-01-01

av pernilla l Hallstavik, Sverige

Familjärt och trevligt!

Ett lugnt och trivsamt hotell en bit in från huvudgatans trafik och barer. Hotellet har underhållning flera kvällar i veckan som tystnar strax före 23. Har en innergård som lockar till att stanna upp ett tag för prat med andra gäster, en bit mat eller ett dopp i poolen efter strandbesöket. Bör kanske inte heta Beach resort då det är en liten promenad till stranden ( ca 15 min ). Hotellet har trevlig personal och bra rum med ett litet förrum med kylskåp, soffa med bord, diskbänk och vattenkokare med kaffe och te som fylls på varje dag. Även 2 flaskor vatten per dag sätts in på diskbänken varje dag. Ont om förvaring men gott om plats. Okey frukost men saknar variation på bröd och pålägg, det är rostbröd varje dag med marmelad som gäller. Men ägg i alla variationer går att få och några lagade indiska maträtter.

 
2017-02-25

av Nigel B Sverige

Enkelt, budget hotel

Personalen var hjälpsamma och trevliga. Om det uppstod problem (inget varmt vatten) löstes det ganska omgående. Rummet var enkelt men rent. Det fattades avlastnings hylla i badrummet och då var det minimal med plats för grejorna. Saknades även lådor över huvudtaget. Frukosten var ok, det var äggvarianterna som räddade den! Läget var bra, nära till huvud gatan och bara 15-20 minuter till stranden. Tyst läge. Det som var bäst var läget och personalen. Sämst, standarden på rummet och frukost.

 
2022-03-24

av 317nikhilk

Terrible hotel, worst possible amenities and carefree attitude

My room had plethora of issues including Shower problems, water outage in the middle of day, no power for no reason as other rooms still had power. We were out for all day and when we came back I felt that there was diesel smoke in our room, I called the reception for it as I didn't want to die in my sleep due to asphyxiation but the staff said, sir please open all the windows (as if no other smoke would enter which didn't enter the room when all the doors and windows were closed.). The only bright side was that the breakfast was good. Even the WiFi which is kind of a setup once and enjoy always was not working. It would connect once and no internet would work, even google search page took ages to open. My mobile internet was much faster and better than their so called WiFi. The hotel itself is located in a kind of shady location beside the main road, inside a gully and going at the end. It was kind of always a scary situation going out in the night or early morning when the sun wasn't shining right above our head.

 
2021-09-23

av m_an89k Mumbai (Bombay), Indien

Satisfaction at all levels

Can not expect more in this price. Very close to beach, located centrally in the city, soothing ambience, green atmosphere, very cooperative staff, delicious food and decently priced.....what else you want? I would say it's an ideal place to stay in Goa whether you are business traveler or a couple or you are a with your family or friends...and even for Solo travelers, the place is absolutely safe and affordable. It doesn't give the luxurious facilities of very expansive hotels but in it's category it's a decent hotel and is highly recommended.

 
2021-09-22

av manish2ab New Delhi

Lovely hotel and Amazing Experience

I had recently stayed at Era Santiago Resort with my friend. The overall experience was amazing and their hospitality was outstanding then and even now. The hotel was kind enough to give us an upgrade. The staff is very warm and the environment at the hotel is very nice. I did like the location of the hotel the most. It is very centrally located and near the famous Calangute beach in Goa. With tranquil atmosphere and soothing ambience, the hotel management is flexible enough to suit your budget and requirement. Overall, It is must stay place and I recommend it !!