Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

403 omdömen
Utmärkt
 
127
Väldigt bra
 
168
Bra
 
61
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2020-01-11

av IngmarieL4

Helt OK hotell nära havet i Calangute

Läget på detta hotell är det bästa! Nära till det mesta och samtidigt lugn atmosfär. Frukost ok, måste dock fråga efter bacon, skinka och kycklingkorv om man vill ha det (ingår men finns inte framme på frukostbuffén). Vi bodde i rum med balkong mot poolen bättre än andra rum som hade sin balkong mot en gata och husvägg. Betyget hade kunnat vara en 4:a men hotellets hårda sängar och dåliga Wifi drar ner betyget. + till hotellet som bjöd på god nyårsmiddag med dans!

 
2018-04-08

av snickans Stockholm, Sverige

Fantastisk service och läge!

Jag och min sambo samt 3-åriga son spenderade två veckor på Goan Heritage. Vi tyckte det var fantastiskt. Framförallt servicen och den trevliga/hjälpsamma personalen, städningen var 10 poäng både i rummen och övriga ytorna vilket jag verkligen uppskattar. Wi-fi kostar inte längre men funkar sisådär i rummen, men okej vid poolen. Frukosten är främst mycket indisk mat men också mackor och möjlighet att få ”kontinental” frukost såsom ägg, omelett och bruna bönor osv gick också! Och läget är verkligen topp, bara gå över en mysig gräsmatta så är du nere på en lugn och bra del av stranden! Rekommenderar verkligen att boka detta hotell, vi kommer definitivt göra det igen :)

 
2018-01-20

av Resekajsa Trollhättan

Bästa läge

Fräscht och fint hotell med fantastisk service och trevlig personal. Lugnt läge med stora gräsytor alldeles intill den härliga sandstranden. Pool med bar och på kvällarna även restaurang med väldigt god mat.

 
2015-12-15

av AJonny Säffle, Varmlands Lan, Sweden

Lugnt hotell med bra läge!

Ett medelhotell med mycket indiska gäster. Bra läge alldeles vid stranden och en fin lummig trädgård full med palmer. Frukosten var helt okej men inget utöver det vanliga. WiFi i reception mot betalning! Rummen var okej med hur mycket varmvatten som helst. AC:n var inte av det tystare slaget utan förde en del väsen. För att använda balkong bör man ha ett rum med utsikt över poolområdet. Allt som allt helt okej!!!

 
2015-04-23

av 953larissad Piteå, Sverige

December 2014

Rent och fint, men AC låter som Harley Davidson! Det gick inte att sitta på balkongen. Frukost var något speciell efter skandinaviskt mått - ingen ost, skinka, snabbkaffe och apelsinjuicen smakade sockervatten. Kommer tillbaka till Goa men inte till Goan Heritage!