Designhotell_Apollo

Apollos utvalda designhotell 

Över hela världen finns det unika, roliga och speciella designhotell som erbjuder boende med en glimt i ögat. Sätt guldkant på resan och boka ett hotell som är något utöver det vanliga i form av inredning, rumstyper eller knasigt tema. Boka ett designhotell till din resa med Apollo och upplev en semester där hotellet utgör det lilla extra.


Designhotell i Europa

Unna dig en lyxig hotellvistelse på din weekendresa i Europa. Vi har samlat några av våra favorithotell – vilken blir din favorit?

Designhotell_i_Osteuropa

Designhotell i Östeuropa

Det finns mängder av härliga designhotell i Östeuropa, ofta till ett relativt lågt pris. Bo fantastiskt på semestern i städer som Riga, Prag och Budapest.

Designhotell_i_Sydeuropa

Designhotell i Sydeuropa

Visst kan du njuta av sydeuropeisk värme och bo på lyxiga designhotell. Njut av härlig kultur, spännande kulinariska upptäckter och vila huvudet mot kudden på fantastiska hotell.

designhotell_i_vasteuropa

Designhotell i Västeuropa

Några av världens bästa designhotell ligger i Västeuropa. Åk på en weekendresa till storstäder som London, Berlin eller Dublin och njut av ett annorlunda boende.


Designhotell i resten av världen

Sugen på att upptäcka något nytt, långt bort? Gör resan extra speciell genom att bo på ett fint hotell! Vi har samlat några av de bästa designhotellen i USA, Östasien och Sydostasien. 

Designhotell_i_USA

Designhotell i USA

USA har fantastiska designhotell! Vi har samlat våra favorithotell på andra sidan Atlanten, där boendet kommer vara den viktigaste upplevelsen på semestern.

Designhotell_i_Ostasien

Designhotell i Östasien

Är du sugen på att åka långt, långt bort utan att tumma på hotellstandard? Välj ett av våra utvalda designhotell i Östasien. Se våra exempel i metropoler som Tokyo, Beijing och Seoul. 

Designhotell_i_Sydoastasien

Designhotell i Sydostasien

Förknippar du Sydostasien med enkla hotell? Dags att tänka om! I mäktiga storstäder som Bangkok, Kuala Lumpur och Singapore väntar designhotell som kommer göra varje natts sömn underbar.


Knasiga och coola designhotell 

Vad sägs om att låta hotellet bli destinationen? Världen är full av kitschiga, häftiga och lyxiga designhotell. Vi har samlat några av de roligaste nedan.

galet_lyxiga_designhotell

Galet lyxiga designhotell

Bo i femstjärnig lyx i en palatsliknande byggnad mitt i ingenting, på världens mest kända lyxhotell eller i tidlös elegans i centrala New York.

  • Taj Falaknuma Palace är måhända Indiens finaste hotell: huset är som hämtat från 1920-talets kolonialstil.
  • Burj Al Arab i Dubai är känt som ett av världens sju-stjärniga hotell. 
  • När du bor på The Plaza Hotel i New York bor du ett stenkast från Central Park.
Designhotell_nara_naturen

Naturnära designhotell

Bo mitt i naturen? Javisst! Varför inte sova i djungeln, i ett bergsformat hus mitt i skogen, eller ett fyrstjärnigt fritidshus på en egen ö? 

Knasiga_Designhotell

Knasiga designhotell

Föredrar du lite knasiga och roliga hotell över lyxiga? Vad sägs om ett riktigt udda hotell med annorlunda inredning och personal...?

  • Hotel V8 i tyska staden Böblingen är ett hotell helt dedikerat till bilarnas värld.